Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az értelme annak, hogy a...

Mi az értelme annak, hogy a Jobbikosok szinte mindenhez odaírják "Szebb jövőt! "-t?

Figyelt kérdés

Egyrészt nevetséges, mert a papgájokra emlékeztet (azokból is azokra, melyek még csak néhány szót tanultak meg), másrészt pedig a "Hei Hitler!"-re, ami miatt meg viszolyogtató. Vagy azt hiszik, ha sokat mondogatják, akkor szebb lesz a jövő?

Akkor már köszönhetnénk úgy is, hogy "Lottó hatost"! vagy "Ne hízzunk el, mert megöl a cukor!" vagy hasonlók.

2010. ápr. 9. 15:26
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
19%
nincsenek messze attól, hogy elvársazzák egymást.
2010. ápr. 9. 15:27
 2/21 anonim ***** válasza:
28%
Azért köszönnek így, mert náci módon gondolkodnak, és pontosan ahogy mondod hasonlít a "Hei Hitler"-re. Ne dőljünk be a hazugságaiknak! Ne hagyjuk, hogy tejhatalom és diktatúra legyen Magyarországon!
2010. ápr. 9. 15:30
 3/21 anonim ***** válasza:
42%
Elég baj hogy téged a Heil Hitlerre emlékeztet. Meglátszik hogy az emberekbe olyan mértékű bűntudatot ültettek, hogy mindenről a holokauszt meg a nemzeti-szocializmus jut eszébe. Sajnos itt tartunk gyerekek. Ennek is jele a holokauszt törvény ugye.
2010. ápr. 9. 15:31
 4/21 anonim ***** válasza:
27%

rossz az aki rosszra gondol ennyi...

nehéz az életed kedves okos kérdező

Szebb Jövőt!

2010. ápr. 9. 15:33
 5/21 anonim ***** válasza:
51%

" Ne hagyjuk, hogy tejhatalom és diktatúra legyen Magyarországon!

"

Nem semmi. TEJ hatalom. A hozzászólásod tükrözi az értelmi szinted.

2010. ápr. 9. 15:33
 6/21 anonim ***** válasza:
71%
Inkább lenne diktatúra ahol nincs cigánybűnözés mint ratyi fidesz vagy mszp akik nem változtatnak semmit semmin
2010. ápr. 9. 15:35
 7/21 anonim ***** válasza:
42%
Bocs, kihagytam az l betűt, de lehet belekötni, tudod én a gondolatra figyelek és nem az indulatokra, mint azt a legtöbb jobbikos... ;)
2010. ápr. 9. 15:36
 8/21 anonim ***** válasza:
71%

Adjon az Isten!

Azért köszönünk el ,,Szebb Jövőt"-tel, mert Hiszünk benne és teszünk is érte, hogy egyszer eljöjjön az a bizonyos időszak. Engem pedig ennyi erővel a ,,Jó napot kívánok!" szóösszetétel zavar, mert hasonlít a Heil Hitlerre! Mielőtt ilyenekkel hozakodnál elő, kérlek nőj fel értelmileg is legalább arra a szintre, amennyi idős vagy! Köszönöm!

Szebb Jövőt Kívánok Neked és Mindenkinek, akármelyik párttal is szimpatizáljatok! Ha a Fidesz hozza el ezt, akkor én bizony teljes szívemből örülök majd!

2010. ápr. 9. 15:38
 9/21 A kérdező kommentje:
Ja, egyrészt nehéz volt, mert mint szerbiai átéltem egy s mást. De itt legalább jó felé haladnak a dolgok, autonómia, Magyar Nemzeti Tanács, miegymás. Nálatok meg (ha győztök), most kezd kiszámíthatatlan irányba sodródni a kisebbségek (És nem csak a cigányokat értem alattuk)sorsa. Hát boccs, hogy velük érzek szolidaritást, és nem a melldöngető hazafikkal.
2010. ápr. 9. 15:41
 10/21 anonim ***** válasza:

ugyanannyi értelme van, mint a jó reggelt/napot/estét-nek.

ergo miért, ha minden reggel mondogatod, hogy jó reggelt, akkor majd jobb lesz a reggel?

2010. ápr. 9. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!