Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Milyen büntetés az, hogy...

Milyen büntetés az, hogy "eltiltja a további jogsértésektől"?

Figyelt kérdés

orbán kampányolása a suliban: csak részlet:

"A Fővárosi Bíróság pénteki határozatában eltiltja Orbán Viktort a további jogsértésektől, döntése ellen jogorvoslattal nem lehet élni."

ez most mi? csomószor olvastam már ezt ez mos tmi? Az, hogy megölsz valakit és akkor el vagy tiltva a további emberölésektől, tehát semmi para vagy mi? valaki segítsen ki aki érti.

2010. ápr. 9. 14:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem egészen :) Ez olyan esetekben szokott lenni, ha folyamatosan csinálok valamit, ami törvényellenes. Pl. egy jogsértő reklám adása. Akkor határozhat úgy a bíróság, hogy "eltilt a további jogsértésektől", vagyis fejezzem be a reklám adását. Remélem, kb érthetően fogalmaztam :)
2010. ápr. 9. 14:48
 2/7 A kérdező kommentje:
tehát semmi szankció csak egy figyelmeztetés, hogy tovább ne.. ez elég béna.
2010. ápr. 9. 14:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez van ha valakinek túl nagy a hatalma. Ezért olyan nehéz a Maffiákat is felszámolni, könnyedén áthághatják ők is a törvényeket...
2010. ápr. 9. 14:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Mégis, mire számítottál? Lehet, hogy 11-én már ő lesz első az elsők között.
2010. ápr. 9. 14:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez azt jelenti hogy " nem szabad mert adoka kezedre "

Kikapsz tudod?!

:D:D:D:D

2010. ápr. 11. 20:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Bizony, nesze semmi, fogd meg jól. Egyébként a Fidesz pont ugyanilyen "elszámoltatást" ígér az utóbbi 8 év rablóinak: aki önként jelentkezik, azt hagyják futni.
2010. ápr. 11. 20:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Mire gondolsz? Link?
2010. ápr. 11. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!