Szerintetek is jót lépett az Orientalista.hu a NATO-propagandista rágalmazásokra és hazugságokra?
Kb hét hónapja szintén le próbálték járatni az Orientalistát, mivel ha valaki az USA-szaúdi elmebajt és agresszív külpolitikát kritizálni meri, az a nyugati hírportálok szerint egyértelműen "orosz-propagandista".
De az orientalista akkor is lépett:
Egy hónapja a NATO-propagandista index is leadta a cikket, melyben hazugul "orosz-propagandistának" nevezi az orientalistát, a válaszra meg persze nem voltak kíváncsiak.
Itt az Orientalista.hu reagálása:
Szerintem ez eléggé árulkodó, hogy ki is a propagandista...
Kedves Kérdező
Ez a tipikus példája azoknak az oldalaknak amik egy alternatív valóságot ábrázolnak.
Elolvastam a 2 cikket amit küldtél, és elolvastam még párat, hogy teljes képem legyen.
Na most, a helyzet az, hogy az oldalon található cikkek nagy része nincsen semmilyen forrással alátámasztva. Adatok alig szerepelnek, források meg szintén csak elvétve.
A legjobb példa erre az "Oroszország befenyítette Amerikát című cikk".
Innentől kezdve ez az oldal NEM híreket közöl, hanem véleményeket.
Ki a propagandista?
Az aki számunkra nem tetsző véleményt formál.
Neked az Index meg a VS propagandista oldal mert orosz párti vagy. Nekem meg többek között ez, mert én atlantista vagyok.
Az eredeti kérdésre visszatérve:
Jól tette-e?
Nem.
Miért nem?
Mert ez a 2 cikk azzal foglalkozott, hogy ,ások mit gondolnak az oldalról. Márpedig vélemény különbségek mindig is lesznek, tehát ezen nem érdemes leragadni.
Az ilyeneken túl kell lépni és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!