Szerintetek is jót lépett az Orientalista.hu a NATO-propagandista rágalmazásokra és hazugságokra?
Kb hét hónapja szintén le próbálték járatni az Orientalistát, mivel ha valaki az USA-szaúdi elmebajt és agresszív külpolitikát kritizálni meri, az a nyugati hírportálok szerint egyértelműen "orosz-propagandista".
De az orientalista akkor is lépett:
Egy hónapja a NATO-propagandista index is leadta a cikket, melyben hazugul "orosz-propagandistának" nevezi az orientalistát, a válaszra meg persze nem voltak kíváncsiak.
Itt az Orientalista.hu reagálása:
Szerintem ez eléggé árulkodó, hogy ki is a propagandista...
Ilyet mikor írtam?:D aztkva
Az a liberális aki nem nézi le a keleti embereket és nem csak akkor harcol az emberkért ha migránsokról van szó hanem hogyha afrikai gyerekről palesztinokról vagy gázaiakról. Csak az valahogy nem sikmerül.
# 22/22 Időpont ma 16:06
Nincsen lenézve a keleti ember, csak unalmas a "büdös nyugat a durva mamáját" szöveg putriban lakó semmittevőktől.
# 21/23 Időpont ma 16:04
Jelenleg annak is örülnék, ha egyáltalán érthetően írnának... a felét nem értem, annyira zavaros.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__7..
Ez kell nektek. :)
Menjetek Oroszországba. :))
# 26/26 Időpont ma 16:13
Talán ha beszélnél angolul, tudnál külföldiekkel is beszélni, és látnád ki milyen véleménnyel van rólunk. Ahogy te sem örülsz ha feri/vitya/gabi egy-egy idióta megszólalása miatt néznének le minket, úgy ők sem örülnek, ha az ő valami idiótájuk mond valami baromságot, és az alapján ítéled meg őket.
44%-os, igazad van.
Nem értem, hogy magasztalhatnak az emberek egy olyan országot mely csak háborúk és más országok kizsákmányolásán, kiirtásán, rabszolgasorsba taszítása árán maradhatott fenn.
Ez az "orosz-propaganda" és kommunistázás meg ugyanolyan mint amikor a konteósok gyíkemberekznek és zsidóbérenceznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!