Itthon a magyarok gyerekvállalásnál figyelembe veszik a fizetést?
Sok családos emberrel találkoztam már, akik keveslik a pénzt és panaszkodnak hogy semmire nem jut. Erre mindig azt mondtam hogy minek vállaltál gyereket, ma már annak való akinek van pénze fel nevelni is. Azonban sok egyszerű melós családban van 3 gyerek is akár.
Nekem valahogy másabb a gondolkodásom ezen a téren, én elfogadtam megértettem hogy fontosabb a kikapcsolódás, hobbi, elmenni ide oda, akár egy utolsó 10e ft-ból minthogy magamtól eldobjak mindent egy gyerekért.
Tehát ez nem járható út szerintem hogy a gyerek mindent megkap, közbe a szülő meg számol, és magától vesz el, hogy másra jusson.
Az igénytelen embernek nem számít a pénz.
Tudod van,aki a gyerekének 100 százalékos gyümölcslevet vesz,más meg,nem iírok márkanevet,cola utánzatot,mert jó nekik az is.
Az ilyen embereknek nincs igénye semmire,csak az olcsó sör meglegyen...
Nekem inkább az zavaró,hogy egyesek természetesnek veszik a családi támogatásokat,és mások terhére vállalnak gyereket,mert úgy is van állami pénz,legfeljebb maj több adót vetnek ki az emberekre,gondolják.
Én már tizenévesen tudtam,hogy soha nem akarok gyereket,mert az egy luxus,teljes lemondással sem tudsz megadni neki olyan dolgokat,amiket magadnak szívesen megadnál.
27/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!