Itthon a magyarok gyerekvállalásnál figyelembe veszik a fizetést?
Sok családos emberrel találkoztam már, akik keveslik a pénzt és panaszkodnak hogy semmire nem jut. Erre mindig azt mondtam hogy minek vállaltál gyereket, ma már annak való akinek van pénze fel nevelni is. Azonban sok egyszerű melós családban van 3 gyerek is akár.
Nekem valahogy másabb a gondolkodásom ezen a téren, én elfogadtam megértettem hogy fontosabb a kikapcsolódás, hobbi, elmenni ide oda, akár egy utolsó 10e ft-ból minthogy magamtól eldobjak mindent egy gyerekért.
Tehát ez nem járható út szerintem hogy a gyerek mindent megkap, közbe a szülő meg számol, és magától vesz el, hogy másra jusson.
mert az egyszerű melóst érdekli a legkevésbé a racionalitás
Egyébként meg örök érvényű, hogy semmi sem drága, te keresel keveset.
Nézd meg a koboldokat.
Azoknál van öt gyerek is és nem érdekli őket a pénz.
Csak gyártják sorban a pulyákat, az meg nem zavarja őket, hogy nincs mit enni adni neki, majd eszik sarat, ha minden kötél szakad.
Na, valahol az igénytelenebb magyarok is itt tartanak, azért vállalnak be 3 gyereket a semmire.
"Kérdezed ezt olyankor, amikor az egyik legnagyobb probléma, hogy fogy a magyar."
A magyarok nem maguktól fogynak csak úgy.
Ennek okai vannak.
"Kivétel Te, mert te az átlag felett állsz. Nem igaz? :)"
Valóban az átlag felett állok, ezen nincs mit szépíteni.
Nem vagyok olyan, mint egy átlagos magyar, ezt mondták már mások is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!