Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sztetek ezt szatirikus poénkén...

Sztetek ezt szatirikus poénként tették ki a minisztérium honlapjára?

Figyelt kérdés

Ezt találtam:

"A korrupciógyanús cselekményekre, korrupciós kockázatokra vonatkozó közvetlen bejelentéseket az Emberi Erőforrások Minisztériuma az alábbi elérhetőségeken fogadja:

Tel: +36 (1) 795 5423

Email: integritas@emmi.gov.hu"

Könyörgöm, egy olyan országban, ahol az egész államberendezkedés a korrupción alapszik, komolyan gondolják, hogy ide bárki bejelent bármit?

Mit gondoltok? (én nagyon jót nevettem ...)

2016. máj. 14. 10:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
te ülsz fordítva a lovon, mert kornét példát (sőt személyest, hiszen nyilván nem a 444ről és egyéb bulvárból tájékozódsz) nem, csak általános vádaskodást hoztál fel
2016. máj. 14. 11:03
 12/14 A kérdező kommentje:

pont nem! konkrét példám van.

na de és amúgy ha az lenne (lévén hogy az országban ez általános jelenség, tehát ezzel sincs gond), akkor az a fordítva ülést jelenti? valahogy nem látom a kapcsolatot a kettő között

2016. máj. 14. 11:11
 13/14 anonim ***** válasza:

9: Nekem akkor kerekedtek ki, amikor elkezdtem dolgozni. Az építőiparban dolgozom és bizony-bizony... vannak érdekes dolgok, amin szerintem még az egyszerű magyar átlagpolgár szemei is kikerekednének. Gyakorlatilag Magyarországon a politika úgy működik, mint a szervezett bűnözés. Sőt, megkockáztatom, hogy maga a parlament a szervezett bűnözés.

11: Konkrét példát mondani konkrétan megint hülyeség. Csak kihívja maga ellen az ember a sorsot.

2016. máj. 14. 11:18
 14/14 anonim ***** válasza:

hát akkor mutasd be ezt a konkrét példát... hiszen az emmire nem számíthatsz az elmondásod alapján

én úgy vettem észre aki korrupt és rá is lehet bizonyítani (egy rágalmazást nehezen lehet) azt meg is büntetik, és vannak emberek akikről nagyon szeretnék egyesek, hogy bár kiderülne róluk valami, hogy körbe lehessen hordozni

"egy olyan országban, ahol az egész államberendezkedés a korrupción alapszik"

nagyon jól tudom, hogy haverokat szokás benyomni közintézményekbe, de ez nagyon könnyen avoidingolható tehetséggel (vagy piacon elhelyezkedéssel), vagy ha rossz politikai oldalt választottunk, akkor ilyen a sorsunk, törődjünk bele, hogy most egy másik párt megalomániája és nem a saját megalomániánk irányítja az országot

2016. máj. 14. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!