Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha egy pillanat alatt megszűnn...

Ha egy pillanat alatt megszűnne az összes minisztérium, azok háttér intézményei, a kormányzat és klientúrája, vajon hány milliárdot jelentene?

Figyelt kérdés
Vajon "mennyibe fáj" az államtitkárok és helyetteseik javadalmazása? Egyáltalán: tudja-e valaki, hogy konkrétan hány "darab" államtitkár és -helyettes van, havi nettó?

2016. febr. 24. 18:13
 1/3 ConnectCare ***** válasza:

Késő van már ahhoz, hogy megnézzem, de minden évre készül egy törvény a költségvetésről, abban benne van, hogy mennyit költünk a kormányzatra.

Biztos nem keveset, de azt nem szabad elfelejteni, hogy ezeket az embereket és intézményeket nem viccből tartjuk. Kormányzatra szükség van.

2016. febr. 24. 21:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem horribilis lenne a végső egyenleg.Csakhogy mínuszban.Ha mindezek egyik pillanatról a másikra megszűnnének,az azt jelentené,hogy egyik pillanatról a másikra,összeomlott az ország.Nem mondom,hogy ezt kell szeretni,de attól még ez van.
2016. febr. 24. 23:55
 3/3 A kérdező kommentje:
Válaszaitokat köszönöm, de talán rosszul fogalmaztam: természetesen a kormányzati apparátusra szükség van, de arra kívántam célozni, hogy iszonyatosan sok fölösleges embert kell eltartanunk, akiknek kiemelt jövedelme van. Kétlem, hogy ennyi kormánybiztosra, miniszteri biztosra, szükség van. A lakosság létszámához képest szerintem ennyi bürokrata, mint nálunk, a világon nincs!
2016. febr. 25. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!