A Fidesz miért kémkedik az újságírók után, miért nem hagyják őket békén?
Tudsz akkor a baloldalról oylat mondani, ami ezt alátámasztja, hogy a baloldal is lefülel minket?
Esetleg forrást tudsz erről mutatni?
ATV-s, 444-es cikket nem tudok, mert ők tényleg nem számolnak be ezekről, akik csak ezeket nézik azok lemaradnak róla :D
Egyébként nem folytatom a vitát mert
a) Nem akarlak, nem tudlak és nem is foglak meggyőzni titeket
b) Nem érzem korrektnek, hogy én a személyes véleményemet írom és lepontoztok.
Sajnos értelmes vitára ezen az oldalon nincs lehetőség.
Olyan vagy, mint Németh Szilárd! :D
Ha olyan kérdést teszek fel, amiről nem akarsz hallani, félsz a valóságtól, inkább menekülsz :D
Én sem vitatkozom tovább, nem akarom, hogy eldurvuljon a helyzet :D
Maradok higgadtsággal! ;)
Szép napot! ;)
Na mondjuk arra aztán piszok kíváncsi vagyok, mit találhattak egy Blikk újságírónál...
Győzike diabétesz teszteredményeit? Valamelyik VV-lotyó meztelen fotóit?
" Nem tudom, de ha egyszer, egyszer kívülről néznétek meg magatokat és a szánalmas vergődéseiteket, akkor nem lennél ennyire elvakult Fidesz és Orbánellenes."
Halkan azért megsúgom , hogy a többi pártnak sem hiszek , és azokat sem tartom többre mint mint a jelenleg hatalmon lévőt :)
"Igaz ami igaz, nagyon bunkók vagytok..."
Te mennyivel vagy különb, drága barátom? :D
Mennyivel tartod magad okosabbnak, hibátlannak? :D
Te különb vagy?
SEMMIVEL!
#15.
Na látod pont ez a baj, kire cserélnétek a jelenlegi kormányt, ha nincs szerintetek értelmes alternatíva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!