A Fidesz narancsot osztogatott de nem akarok rájuk szavazni mégsem. Lehet belölle bajom? Mert tudják a lakcímemet
Menj el szavazni,mert azt tudják ki ment el,meg ki nem.
Ha a fülkében vagy,akkor arra szavazol akire akarsz,azt senki nem tudja meg...
Itt mege gy kis segítség,ha nem tudod kire szavazz...
az, hogy kire szavazol az nem fog kiderülni, arra szavazol akire akarsz, ennyi.
a többi már más téma.
"Nagyon egyszerű: nem kell adót csalni, és akkor nincs félnivalód." Ezzel csak az a baj, hogy a törvények egymásnak mondanak ellent, tehát bárhogy is teszel, ha akarnak, meg tudnak büntetni.
A kérdezőnek meg azt tanácsolom, hogy menjen el szavazni, szavazzon nyugodtan a jobbikra, majd hangoztassa azt, hogy a fideszre szavazott. A fidesz is hazudik össze vissza, ez már fel sem fog tűnni.
Rég nevettem ilyen jót,mint most a válaszokon:))))))))
Első válaszoló voltam!!
Szép napot mindenkinek:))
"nyilván az a gond, hogy rá ráküldték másra aki fideszes arra pedig nem..."
Már bocs, de az, hogy más is csalt adót, még nem mentesít a felelősségre vonás alól. Ismét jelezném, hogy ha nem csalna, nem kéne rettegnie a felelősségre vonástól. Én eddig nem támogattam a Jobbikot, de ha ebben az országban ilyen a mentalitás, talán tényleg itt lenne az ideje a felelősségre vonásnak meg a rendcsinálásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!