A Fidesz narancsot osztogatott de nem akarok rájuk szavazni mégsem. Lehet belölle bajom? Mert tudják a lakcímemet
Ha kikotyogod akkor sajnos igen, mert titkos nyilvántartást vezetetnek mindenkiről, holott ez törvénytelen.
Ettől függetlenül viszont szavazz nyugodtan arra a pártra, aki neked szimpatikus, csak mond azt, hogy a fideszre szavaztál. A szavazólapon nincs név, tehát úgysem derül ki.
ember te is bekerülsz a fityesz adatbázisba
ott majd eldöntik élhetsz vagy meghalsz
A legrosszabb, ami történhet, hogy jövőre nem kapsz narancsot. :)
A szavazás nem kötelező, ez egy lehetőség.
Az én címemet meg tudja egy élelmiszer-áruházlánc. Ha a piacon vásárolok Mari nénitől, aki nem ad számlát, szerinted felnyomnak adócsalásért?
Szerencsére minden szépen le van szabályozva az Alkotmányban, olvasgass bele kicsikét, és látni fogod, hogy Orbán Viktornak semmi köze az APEH-hez.
Ja és még egy az APEH-dologhoz, mert egyik hozzászóló szerint a haverjára ráküldték.
Nagyon egyszerű: nem kell adót csalni, és akkor nincs félnivalód. Nehogy már a Fidesz legyen a hibás, ha te csalsz. Szuper az ország gazdasági helyzete, szuper a jövedelmünk, szuper és igazságos az adórendszer, miért titkolnád el jövedelmet?
Ha mindent jogszabálynak megfelelően csinálsz, nincs az az adóellenőr, aki talál valamit. Nem igaz?
Hallod!!Menj el szavazz akire akarsz,aztán dőlj hátra.
Ha 2/3 többsége lesz a Fidesznek,vagy nem lesz,de a Jobbik kívülről támogatja a nekik is tetsző változásokat akkor barátom lehet,hogy nagy változások lesznek itten.Ha 2/3-os többségük lesz akkor még az alkotmányt is módosíthatják,vagyis az is lehet,hogy királyság leszünk.:)
Nyugi,majd együtt ülünk a börtönben,mint politikai elítélt,és én megosztom veled a pakkomat.Bár lehet,hogy engem egyenesen akasztani visznek.Amiket erre az oldalra leírogattam,jaj nekem,ha lenyomoznak...:))
"Nagyon egyszerű: nem kell adót csalni, és akkor nincs félnivalód. Nehogy már a Fidesz legyen a hibás, ha te csalsz. Szuper az ország gazdasági helyzete, szuper a jövedelmünk, szuper és igazságos az adórendszer, miért titkolnád el jövedelmet?
Ha mindent jogszabálynak megfelelően csinálsz, nincs az az adóellenőr, aki talál valamit. Nem igaz?"
nyilván az a gond, hogy rá ráküldték másra aki fideszes arra pedig nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!