Mit gondoltok Kálmán Olgáról és az "Egyenes beszéd" című műsorról?
Figyelt kérdés
Nem vagyok rendszeres nézője az ATV-nek,de ezt a műsort sokszor megnézem.Azt nem mondom,hogy elfogulatlan és mindenkinek ugyanúgy "nekimegy",de mivel a közszolgálati adókon kormánykritika szóba sem jöhet,sok választás nincs. Tudom,sokan szidják,hogy arrogáns a stílusa,meg ilyenek,de ha egyszer választ akar kapni a kérdéseire,mi mást tehetne?#ATVkormánykritika
2016. máj. 9. 16:21
12/13 anonim válasza:
Nem nézem az "egyenetlen" beszédet, de ami kis morzsákat láttam belőle abból az leszűrődött, hogy az olgika egy nagyon arrogáns, és pökhendi.
13/13 anonim válasza:
"Ha kiváncsi valamire akkor csak baloldali szakértőt hív be hogy azt mondja amit hallani akar. "
A jobboldaliak el se mernek menni, mert még lebőgnének a végén...
Mindenesetre ez tanulságos:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!