Mi a véleményetek Aczél Endréről?
Figyelt kérdés
Én eddig kedveltem,már legalábbis a külpolitikában "jónak" tartottam.De a Kiss-ügyben tett megnyilvánulásai,bennem finoman szólva is visszatetszést keltenek.Ennyire elgurult a gyógyszere?2016. máj. 9. 14:27
2/7 anonim válasza:
Bolsi kriptaszökevény. Elrettentő példának pont jó.
3/7 anonim válasza:
Egy igazi idióta. Eddig nem figyeltem különösebben a munkáját, csak tudtam, hogy egy újságíró. De ritka buta ember lehet, amikor az áldozattal készült roppant meggyőző interjú után is védi azt a szemét Kisst. Komolyan nem látja, hogy a haverja miatt egy ország megutálta?
4/7 anonim válasza:
A komonista az komonista és kész. Ezek nem hazudtolják meg magukat.
5/7 anonim válasza:
Nem tudom, hogyan képes tükörbe nézni. Az lenne a minimum, hogy egy életre kivonja magát a médiából.
6/7 anonim válasza:
Aczél?
Jóváhagyom a kilövési engedélyt.
7/7 anonim válasza:
Gusztustalan.
És ha bement azzal egy sráccal, nyáron, 18 évesen, akkor mi van? Ha össze akart jönni vele? Tinilány volt!! Mi ezen a meglepő? Akkor már rögtön akármit lehet vele csinálni? Akkor már rögtön kva? Akkor már azonnal ráugorhat bárki, aki arra jár? Nem is értem az érvelést. Ez egy idióta. Akit véd az bűnöző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!