Mit gondoltok arról, hohy Lendvai Ildikó beszél a szólásszabadságról? (Nem ő volt Aczél György jobb keze? )
Figyelt kérdés
2012. ápr. 9. 12:10
1/7 A kérdező kommentje:
jobbkeze
2012. ápr. 9. 12:10
2/7 anonim válasza:
Azt hogy nem értem mit keres még mindig a parlamentben.
3/7 anonim válasza:
Lendvai mama azóta rendszerváltozott. Különben meg Orbán beszél kereszténységről, aki húsz évre térdre kényszerítette a csuhásokat?
4/7 A kérdező kommentje:
Utolsó:
Mire gondolsz?nem értem.
Pont ez a baj, hogy ők vettek részt, (Lendvai, volt pártemberek a rendszervázoltatásban.)
Ennek köszönhetjük a korrupciót, hogy nincs igazság, nincs felelősségre vonás, hazudozás, ami megmaradta.
2012. ápr. 9. 14:20
5/7 anonim válasza:
Kicsit ironizáltam. Orbánnal pedig arra céloztam, hogy nem ritka a magyar politikai életben a 180 fokos véleményfordulat. Aki egykor liberális ateista volt, az most hithű katolikus, aki pedig cenzor volt, az nagyhangú jogvédő.
6/7 anonim válasza:
Én is erre gondoltam. Milyen rendszerváltás az ami után a volt döntéshozók és a pártjuk is ott ül a parlamentben, valamint semmiféle felelősségvonás nem terheli őket az országnak okozott károk miatt?
7/7 anonim válasza:
"Milyen rendszerváltás"
Semmilyen! Itt 90-ben nem volt valódi rendszerváltás, csak RENDSZERVARÁZSLÁS!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!