A Fidesz 1956-ban is ellenezte volna hogy Nyugat-európa ne fogadja be a Rákosi-rendszer elől menekülőket, mint most a politikai menekülteket?
Nem, mert a politikai üldözöttek beolvadtak a befogadóország lakosságába (valamilyen fokon), munkájukkal építették azt, haza pedig nem jöhettek.
A gazdasági bevándorlók pedig illegálisan, papírok nélkül jönnek. És nem dolgozni, hanem segélyért.
Nem fogjátok fel, hogy amíg a külföldön munkát kereső emberek munkájukkal és adójukkal építik az adott országot, addig a gazdasági bevándorlóknak eszük ágában sincs dolgozni?
18.41
várjál, eddig az volt a gazdasági bevándorló, aki nem áll meg az első országban. akkor most mégsem így van?
Eddig sem volt így.
Ha Törökországban sem vállal munkát, ha képes rá, hanem megkapja a papírjait, és várja a pénzt a táborban, akkor gazdasági bevándorló.
Aki ma Európába érkezik illegálisan, annak már voltak korábban is papírjaik, csak összetèpték, mert nem felelt meg nekik (korábbi országaikban nem halmozták el őket segéllyel).
"Eddig sem volt így."
Érdekes, én is meg voltam róla győződve, hogy már vagy 60 milliószor olvastam, hogy ha valaki menekült az nem megy tovább a szomszédos országoknál.
"Ha Törökországban sem vállal munkát, ha képes rá, hanem megkapja a papírjait, és várja a pénzt a táborban, akkor gazdasági bevándorló."
Bírom, amikor tökéletesen fogalmatlan birkák magyaráznak egymásnak. Törökországban konkrétan szinte lehetetlen a szíreknek munkát vállalni, mert a török jogban nagyon minimális jogokat kapnak a menekültek.
Amiről meg itt lassan 50 komment óta okoskodtok egy kalap hülyeség. Nem vélemény kérdése, hanem puszta tény, hogy a Genfi Egyezmény szerint BÁRHOL menekültnek számít a menekült. Ha a földhöz veritek a csupasz seggetek, hogy nektek ez mennyire nem tetszik és milyen igazságtalan, akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!