A Fidesz 1956-ban is ellenezte volna hogy Nyugat-európa ne fogadja be a Rákosi-rendszer elől menekülőket, mint most a politikai menekülteket?
"nyilván van erről bármilyen hiteles információd, és nem csak most találod ki.
kérlek mutass bármit arról, hogy az összes 56os menekült először Ausztriába ment :)"
Hova a búbánatos büdös rossebbe tudtak volna menni? Nem tudom mennyire vagy tisztában a földrajzzal meg az országhatárokkal, de csak Ausztria fele tudtak menni. Tudom én, hogy te vagy gyk-n az ügyeletes semmihez nem értő és semmit nem értő ember, de ez azért nagyon durva :D
15.19
akkor most teljesen össze vagyok zavarodva.
szóval mindenki kiment Ausztriába. Törvényesen. Szóval ott beadták a menekültügyi kérelmüket. Viszont itt rengetegen azt írják, hogy csak az első országban lehet bárki menekült. Akkor utána már nem is voltak azok? Akkor az USAban hogyan kaptak politikai menedékjogot?
Hova mentek volna? Arra lehetett?
Ne hidd azt, hogy attól, hogy nekem nincs erről semmim, igazad lesz! Mivel neked sincs semmi bizonyítékod az ellentetjére.
" Akkor az USAban hogyan kaptak politikai menedékjogot?"
kicsit más kategória a menedékjog megkapása, és a kezéccsókolom megjöttem, hol kell kitölteni segélyért?
16.27
felnőttek között úgy megy, hogy aki állít, azt támaszt alá :)
"akkor most teljesen össze vagyok zavarodva.
szóval mindenki kiment Ausztriába. Törvényesen. Szóval ott beadták a menekültügyi kérelmüket. Viszont itt rengetegen azt írják, hogy csak az első országban lehet bárki menekült. Akkor utána már nem is voltak azok? Akkor az USAban hogyan kaptak politikai menedékjogot?"
1. Mindenki kiment Ausztriába menekültként. Ez a jelenlegi helyzetben azzal egyenértékű amikor a szír meg az iraki kimegy Törökországba. Innentől már ha továbbmegy, nem menekült.
2. Innen nem továbbszökdöstek, hanem kivándoroltak törvényesen. Hogy honnan tudom? MERT NEM TOLONCOLTÁK ŐKET VISSZA, de várj 10 percet mindjárt bescannelem minden 56-os menekült útlevelét.
3. Mi a retkes bús valagam köze van 56-nak a mostani bevándorláshullámhoz?
1. szóval akkor az USAban az 56osok már nem voltak menekültek?
2. szóval akit nem toloncolnak vissza az menekült?
3. nem tudom hogy jön ide, kérdezd meg azt aki belekevert most pl
Amúgy meg addig, amíg nem voltak papírjaik, vártak.
Ezzel mehettek, és az USA területén már nem voltak menekültek.
Mint a maiak sem Szerbiàban (Németországban végképp nem).
Ellentétben a maiakkal, az '56-osok beilleszkedtek, és dolgoztak.
Ebbe belegondolva már nem értem, hogyan lehet keresni a kettő közti hasonlóságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!