A Fidesz 1956-ban is ellenezte volna hogy Nyugat-európa ne fogadja be a Rákosi-rendszer elől menekülőket, mint most a politikai menekülteket?
"A magyar menekültek:
"- Tényleg menekültek voltak"
Mert a karakószörcsöki Józsika meg tudja mondani, hogy az érkezők többségét kitevő szírek, afgánok és irakiak igazából tök biztonságos, nem polgárháborús országokból jönnek.
"- Nem volt több mint 80%-uk felnőtt egyedülálló férfi."
Ez még tavaly is kamu volt, hát még idén.
"- Volt köztük sok gyerek és nő is, nem úgy mint a mostaniaknál, ahol csak az index propagandafotóin vannak nők és gyerekek"
Ja, meg az ENSZ statiszikáiban, de tudom előre, hogy lehazugozod azt is. 2016-ban a gyerekek és nők többségben vannak az érkezők között.
"- Nem erőszakoltak meg nőket"
Meg amit a Pistike gondol a világról. Szerinted a 200,000 magyar menekült egyike se követett el egyetlen bűntényt sem, vagy legalábbis nemi erőszakot nem? :DD Mikor lóg a bilibe a kezed, kakastollas kalpagú kisfiú?
"- Nem robbantgattak"
Mutass már egy mostani menekültet, aki ilyet tett. Én tudnék több száz ilyesmit tevő német neonácit neked, de az gondolom szerinted megérthető dolog, meg amúgy se állapítható meg az összes németről, hogy robbantgató-gyújtogató elmebeteg :D
"- Nem hazudtak a személyazonosságukról, mint a mostaniak, akiknek fele január 1.-én született. Ha valóban menekültek akkor miért hazudják el a személyazonosságukat?"
Részben kamu, a menekültségük tényén nem változtat. Ahogy az sem, ha lopnak, bűnöznek, stb. .
"- Be akartak illeszkedni, nem pedig csak segélyből élni"
Ti ilyen nagyon okos Nostradamusok vagytok, hogy biztos előre látjátok a jövőt és tudjátok, hogy mások mit akarnak kezdeni az életükkel még azelőtt, hogy valamit kezdtek is volna :D
"- Nem voltak köztük terroristák és Nyugat által pénzelt "mérsékelt lázadók" (értsd: vahabita gyilkológépek) "
Kamu, hiteles forrást.
"- Nem fizetett nekik Soros (és társai) több ezer eurókat "
Kamu, hiteles forrást.
Viccesek vagytok, habzó szájjal hörgő konteós marhák :D Az a legviccesebb, hogy 10 esetből 9-szer nem jön egy unatkozó "ellenfél", mint én most és amiért olyankor nem kaptok méretes leoltásokat, cáfolatokat, ezért elkezditek egyre jobban elhinni a marhaságaitokról, hogy igazak.
"Amikor a külhoni magyarok befogadásáról volt szó, akkor bezzeg mind ajvékoltatok a "23 millió román" miatt."
Romániában háború van? Nem is tudtam.
12#, nem akarok ünneprontó lenni, de nagy százalékuk vissza van/lesz deportálva, mivel kiderül hogy nem háborús térségből érkezett gazdasági migránsok.
Az az egysejtű fehérjehalmaz Kenyai is ki lett utasítva aki a minap vascsővel vert halálra egy ismeretlen nőt az utcán Bécsben. Ha rajtatok múlna persze a sétáló nő lenne itt is a hibás..
13#, nincs háború Romániában, de amikor a határon túli magyarokról kellett szavazni akkor ment az ellenkampány hogy "hát őket aztán végképp ne".
Amikor meg afrikából ideszédelgett senkiháziakról van szó akkor meg nyissuk ki a határokat, adjunk nekik tejbe papit. Aztán ha nem tetszik neki a koszt elmegy a következő országba, Merkel posztert lobogtatva.
Hányinger amit csináltok..
"Nem így gondolom.
Ott is voltak akik csak nyerészkedni mentek ki Nyugatra.
Dolgozni nem akartak, mert itthon sem kellett. "
Itthon szocializmus volt, teljes foglalkoztatottság, nem volt olyan, hogy valaki nem kellett. Valaki mindenre jó volt.
A külhoni magyarok kettős állampolgársága meg ragyogó példa. Nagyon gyönyörűen meg lehet figyelni, hogy akik ez ellen voltak, egészen addig elmentek anno, hogy népszavazás is volt a kérdésről. Most meg mit csinálnak? A legnagyobb támogatói a befogadásuknak. Fel kéne már ébredni, hogy az ilyen kérdések 80%-ában nem azért dönt az egyik oldal xy támogatása mellett a másik meg ellene, mert ez a párt ideológiája meg ezt látják jónak, hanem mert ebben van politikai haszon.
- A Fidesz a migránsok befogadása ellen van --> Ha mi is támogatjuk az álláspontjukat nem érünk el semmit --> Mondjuk az ellenkezőjét, úgyis vannak olyanok akik ellene vannak, őket talán magunkhoz csábíthatjuk. És itt most a Fideszt ki lehet cserélni MSZP-re meg akármire.
Hát igen, a magyar történelem bővelkedik a csúnya gonosz félfasiszta kirekesztő magyarokban.
Dobó István például nem átallotta bezárni Eger várának kapuját a turista migráns békés törökök előtt.
Hunyadi János Nándorfehérvárnál szintén barátságtalanul bánt a politikai menekültekkel.
Zrínyi is inkább bezárkózott Szigetvár várába a békés szándékkal érkező Szulejmán migránsai elől.
Mennyivel egyszerűbb lett volna úgy csinálni, mint a toleráns pécsiek, akik 1526-ban, Mohács után kinyitották a város kapuit a töröknek, akik merő félreértésből lemészárolták a város lakosságának jelentős részét.
# 12
Sajnos mára már nem maradt sem időm sem energiám leírni megint a magyarázataimat.
De amiket leírsz szimplán tájékoztatásról árulkodnak vagy direkt ferdítésről.
Meg amúgy sem lenne túl sok értelme itt hosszan magyarázni, hogy miben tévedtek, mert vagy kitörlitek a választ (mint már nem egyszer velem is tettétek) vagy "konteónak" állítjátok be.
Ilyen a Soros-os eset is. Ezt csak ti hiszitek konteónak a pesti panelházból otthon ülve.
De én már láttam, hogy bemennek és pénzt vesznek fel. A pénzváltókban is nem egyszer 500 eurós kötegek vannak náluk, erről több ismerősöm is beszámolt, akik ez miatt nem jutottak sorba a pénzváltókon.
Minden X-edik megtett útnál várja őket X mennyiségű összeg.
Úgyhogy ennyit az újabb hazugságról, miszerint Soros nem pénzeli a migránsokat.
"Amikor meg afrikából ideszédelgett senkiháziakról van szó akkor meg nyissuk ki a határokat, adjunk nekik tejbe papit."
Meg lennél a baloldallal elégedve, ha megnyitnák a kaput a románok előtt, beengednék őket a menekülttáborba és adnának nekik enni?
"Ja, meg az ENSZ statiszikáiban, de tudom előre, hogy lehazugozod azt is. 2016-ban a gyerekek és nők többségben vannak az érkezők között. "
Zalai vagyok, pár napig erre jött a fő áradat az országon belül. Amikor először értek el a településemre a keresztülvonuló menekültek hullámai, elég sokan kimentek megnézni őket. Ott álldogáltam és beszélgettem én is kb 1-1,5 óráig, összesen 1 nőt számoltam és 2 gyereket. Az összes többi mind 20-30 éves férfi volt. Nem cáfolhatatlan bizonyíték nyilván, lehet hogy a nőket meg a gyerekeket felrakták buszokra (mondjuk semmi ilyenre utaló dolog nem volt), vagy tudom is én, ez csak egy sztori.
Ezzel az egésszel még mindig kettő problémám van:
- A háborús menekültek keresztülmennek LEGALÁBB Törökországon, Görögországon/Bulgárián, Macedónián, Szerbián, Horvátországon. SEHOL nincs háború ezek közül. Azt meg már meg sem említeném, hogy ott van még a környéken Jordánia, Szaúd-Arábia, Irán, Jeruzsálem, Egyiptom, ahol szintén nincs háború. Minek jönnek ezek idáig? Egy másik kontinens háborús menekültjei mi a frászkarikát keresnek itt és akarnak Németországba meg Svédországba meg a jó ég tudja hová menni. Ráadásul ez nem is egy nagy konfliktus, csak egy helyi polgárháború.
- Ahány cikket olvasok, ahány interjút megnézek, mindenhol azok vannak többségben akik nem Szíriából vagy Irakból érkeztek. Oké, én rohadtul elhiszem, hogy sokkal rosszabb Iránban/Afganisztánban/Pakisztánban/Líbiában/Csádban/Kutyafülén élni mint mondjuk itt, de akkor most ennyi erővel mindenkit fogadjunk be? Ha beengedjük az ILLEGÁLISAN ideszökött akárkit, akkor mégis milyen alapon utasítunk el ezután bárkit? Exceptio probat regulam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!