Szerintetek a Fidesz kormányzásban (2010-2016-os időszakában) mi volt a legnagyobb hiba, amit elkövettek?
Figyelj, ha te odatudsz rakni valakit az ország élére, aki becsülettel bevall minden egyes forintot, csináld! Támogatlak!
Azonban, amíg mindenkinél feltudod hánytorgatni, hogy lopott, csalt, hazudott, addig fölösleges a jelenleginél kiemelni ezt negatívumnak, sőt, a következőnél is az lesz!
Amúgy igen, jól olvasod.
A viktorék legalább nekimentek a bankoknak, az EU-nak, védik az erzsiutalványt, visszavásárolják az alapvető élethez szükséges szolgáltatásokat, állami kézbe.
Az elődjük már szó nélkül kihátrált volna, és mindent úgy csinált volna, ahogy a külföld diktálja, csakhogy minél több haszonra tegyenek szert.
És még ilyen szövegek után komcsizzátok a másik oldalt?
Én nem tudom. Pártatlan vagyok.
"Az egyik legnagyobb a magány-nyugdíjpénztári befizetés "államosítása". Közel 3000 milliárd forintról van szó. Ez az embereknek egy pénzösszeg volt amit egyszer megkaptak volna ha nyugdíjasok lesznek. "
Ehhez még van egy gyönyörű húzásuk. A legtöbben nem is tudnak róla. A manyup szétverés után az alkotmányból, jaj bocsánat alaptörvényből meg szépen kivették a nyugdíjat mind járandóság a TB-vel együtt!!!!, és adható kategória lett. Ugye mennyire szereti a népét ez a kormány?
Felőlem jöhetnek, feltéve, hogy felnőttek a feladathoz. De az csak illúzió, hogy ők nem fognak lenyúlni semmit.
Azt pedig, hogy ki mit miért hogyan csinál, pont nem érdekel. Ameddig jót tesz vele az országnak, a polgároknak, nekem, neked, addig nem érdekel mi áll a háttérben. Majd ha kijön a hátulütője, akkor lehet lázongani. Addig fölösleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!