2010-ben kik szavazhattak az MSZP-re?
Ki szavazott 2014-ben a fideszre?
2010-ben még nem lett volna 2/3 a 45 0/0
Bár a kérdés jó, de én itt is felvetem a dolgot. És a fideszre? Voltak már addigra 4 évig kormányon és addigra túl voltak sok lopáson és gaztetten. Például Kaya Ibrahim ügyén. Szóval már akkor az ország kb. 90%-a amnéziás volt sztem.
Bár ekkor még a fideszről azért EZT nem gondoltam volna.
Most megnéztem 44 párt indult. Lehetett volna találni mást akik még nem "bizonyítottak"
Valószínûleg azok, akik szerint a Fidesz nem a kisebbik rossz.
Az MSZP és Medgyessy azon a kampányon konkrétan osztogatást ígért és azon ritka alkalmak egyike, amikor egy miniszterelnök be is tartotta a kampány során tett ígéreteit. Ezzel lehet nem egyet érteni, de akkor eleve oda sem kellett volna szavazni. Miért szavaztál rájuk, ha elece olyat ígértek, amivel nem értesz egyet? Miért undorodtál meg attól, amit konkrétan a párttal és a miniszterelnök-jelöltjével együtt te szavaztál meg?
Hihetetlen egy tudatos szavazó lehettél. És nem, én sem támogatom az osztogatást és nagyfokú állami beavatkozást, de nem is szavazok olyan pártra, amelyik ezt ígér vagy amelyiktõl ez várható.
# 7/9 Időpont ma 09:19
Wow, egyszer belebakizott egy szóba, fúúúúj... atyám -.-" Komolyan, te lehetsz az az általános hülye, aki 2006-ban elcsodálkozott, hogy azt mondta egy politikus, hogy nem csinált semmit éveken keresztül. Mintha most csinálnának bármi olyat ami jó, csak ezek nem annyira hülyék, hogy kimondják :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!