Miért provokálnak még mindig az MSZP-sek, most vallásgyalázással?
Mert elfogadók és demokraták, tisztelik a másik álláspontját, ahogy az egy európai embertől elvárható.
(ja nem)
"Nyilván csak azokat akarják sérteni, akik veszélyeztetett terhes nőket akarnak megölni."
Akkor nyilván a holokauszttal is lehet viccelni, hiszen ezzel nyilván csak a kapzsi nyerészkedő zsidókat akarják sérteni.
Nonszensz.
Ami sértő az sértő.
"Akkor nyilván a holokauszttal is lehet viccelni, hiszen ezzel nyilván csak a kapzsi nyerészkedő zsidókat akarják sérteni."
Nem értem hogy függ össze a kettő. Ha valaki tud viccelni a holokauszttal, annak feltehetőleg nincsenek olyan mély ellenérzései a holokauszttal szemben, hogy ne csinálja. Röviden nem zavarják annyira a megtörténtek. Tőlem lehet sérteni a gazdag zsidókat, de ha valaki viccesnek tudja beállítani a holokausztot, azzal valami probléma van.
"Miért nem lehet valakinek abortusza ha akarja?"
Mert a magzat EMBER és az emberölést a törvény büntetni rendeli.
Aki az emberölés mellett kampányol, az annyit is ér.
Jeffrey-jeffrey... már neked is?
A keresztény szeretetből idéznék, ott vannak a kommentek közt az oldalon:
"TÉGED A JÓ .... .... MIÉRT NEM FOJTOTT A DUNÁBA????? MIÉRT ADOTT INKÁBB LELENCBE, HOGY ITT ÍRKÁLD A KOMCSI ..SZSÁGAIDAT???? ..ZIARCÚ VÉGLÉNY!"
"A r.hadék nem mert rabbinak öltözni, már le lenne tartóztatva."
"Micsoda szánalmas beteg agyú fiatalok születtek 1990 után... A papnak öltözött gyereknek valóban nem kellett volna megszületnie, jobban tette volna az anyja, ha kikapartatta volna."
"AKKOR TALÁN NE ESSEN TEHERBE A .... ..RVÁJA ÉS NINCS PROBLÉMA DÖNTÉSSEL!"
"Azt nem értem, hogy ezek ..zi zsidók miért Magyarországot fertőzik deviáns mocskaikkal. Valóban takarodjanak Izraelbe!!! Most aztán nacizzhatsz!"
"Miért nem Jeruzsálemben adták elő ezt a performanszt?
Mert az ortodox zsidók ott helyben vágták volna el az összes torkát az abortusztabblettáikkal együtt. Javaslom Lendvainak és Katznek, hogy menjen el
zsidó telepesek közé és osztogasson nekik abortusztabletákat." <- ennek pl. el sem jutott a tudatáig, hogy a keresztyén agymosoda miatt akarták tiltani, nem a zsidók miatt, szóval nevetséges lett volna utóbbiaknak görbe tükröt állítani.
"Erre egy basaball ütő a gyógyszer. Férgek!"
Na igen, szegény keresztyének. Mindjárt megsajnálom az összeset. :-D
(nem).
U.I.: Moderátor, ha ezt olvasod: Nem lehetne implementálni egy funkciót, ami kiírja mi akadt fönn a trágárságszűrőn? Lehet én vagyok primitív, de nem mindig egyértelmű mi akad fenn.
"Pontosan. A liberálisok nagy része valamilyen szinten szellemileg sérült egyéniség. A mondandódat kiegészíteném ezzel is:"
Neked meg valami beteges hajlamod van arra, hogy beleszóljál kivel szexelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!