Van valakinél feszültség, vita családon belül a szavazás miatt?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy ha valaki máshogy szavaz, mint a család, de ez relatív tehát a család szavaz máshogy, mint ő:))
szülők/gyerek, férj/feleség, testvérek
2010. ápr. 8. 14:22
1/14 anonim válasza:
család az első.
nálunk mindenki (!) másra szavaz, de egyszer nemhogy összevesztünk volna ezen, meg sem beszéltük. csak elmondtuk hogy kire szavazunk.
ennyire azért nem kell fanatikusnak lenni.
2/14 anonim válasza:
Van kis veszekedés, de nem olyan komoly. Remélem.
3/14 anonim válasza:
Nalunk megbeszeles volt. Mindenki elmondta neki mi a legfontosabb. Mindenki a Jobbikra szavaz kiveve az unokatestveremet aki az LMP-re fog. Megis szeretjuk!
http://www.youtube.com/watch?v=fU_ix6YHUL0&feature=player_em..
4/14 anonim válasza:
Nincs nálunk feszültség ez miatt!Teljesen mindeggy úgysem lesz jobb a helyzetünk, ábrkire szavazunk, nekem ez a véleményem. Kiben bizzak, kiben bízhatunk? nekem ez a jelszóm.
6/14 anonim válasza:
Nálunk mindenkinek kuss a neve, a Fidesz és kész.
7/14 anonim válasza:
:) de a fülkében egyedül leszel!
8/14 anonim válasza:
Nagyszüleim részéről eléggé. Ők már nem is tudom hány éve mindig a Fideszre szavaznak, ami részemről nem lenne probléma, de számukra meg igen nagy probléma, hogy a család többi tagja nem ezt teszi, illetve eddig sem ezt tette. Nem kicsit irritáló, hogy ahányszor náluk vagyunk/vagyok, csak a politikáról tudnak beszélni, vagy legalább is mindig oda lyukadunk ki. Ebben főleg nagyapám a ludas.
9/14 anonim válasza:
"Kiben bizzak, kiben bízhatunk? "
Jobbik!
10/14 anonim válasza:
nálunk az egész tömb Jobbikos 6 család
nagyszülők fideszesek ha jól tudom
bár lehet mamámat sikerült meggyőznöm :')
amúgy nincs ebből feszkó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!