Ha a Jobbik győz, akkor milyen sorsra jutnak a Magyarországon élő kisebbségek?
Én nem értelek titeket, milyen emberek vagytok ti? Én Bp-en élek, de sajnálom azokat a vidéki idős magyarokat, akik végigdolgozták az életüket és cserébe senki nem védi meg Őket a cigányok brutalitásától. Nap mint nap verik Őket, kirabolják, leszüretelik a termést, elviszik az utolsó szöget is a magyarok portáiról. Vannak városok, falvak, ahol már tarthatatlan a helyzet a polgármesterek szerint (és ezek többnyire Fideszes és Mszp-s polgármesterek ám). Nem láttok, nem hallotok, nem olvastok? Nincs gyereked, vagy ha van nem félted? Azt hiszed, hogy a te ismerőseidet nem érik el előbb-utóbb a cigányok? A Jobbik az egyetlen párt, aki legalább megígérte, hogy tesz a cigánybűnözést ellen, a többi párt meg sem említi.
Meg is érdemelnétek, hogy kib.sszanak titeket a nyóckerbe, vagy Szabolcsba. Ne a Budán legyen nagy a pofátok, menjetek le lakni valamelyik faluba a cigánysor mellé, kíváncsi vagyok meddig élnétek.
És annak ellenére véded őket, vagy nem. Nem tudom melyik véleményen vagy.
Ezt 11:23-nak írtam
Akkor marad is a pszichoterror, mert más meg sz@rik a fejedre, sőt még ki is nyalja a valagát annak, aki állandóan ver téged és akit a Te pénzedből tartanak el, miközben persze téged simán utcára raknak és elárverezik a házad.
Akkor ugyanúgy dolgozni fognak a cigányok is, mint mi, magyarok. Nahát, milyen szörnyű...
Hajrá Jobbik!
igen, csak a többi párt tutyi-mutyi módon mégtöbb segéllyel akarja, és még több adománnyal.
Míg minket magyarokat lakoltatnak ki, nekik felszámolják a putrijaikat, és vadonatúj lakásokat kapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!