Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balliberálisoknak miért...

A balliberálisoknak miért fáj, hogy a Fidesz elnyomja a magyar népet, ha ők a magyart egy gyűlölködő, xenofób, kirekesztő nemzetnek tartják?

Figyelt kérdés

Megmagyarázom, hogy értem a kérdést:

A baloldal: MSZP, Dk, Együtt-Pm, liberálisok ugye Fidesz-ellenesek.

Mindig érvük a Fidesz kormány ellen az, hogy mennyire kizsákmányolják, elnyomják a népet pl, hogy korruptak, rossz az egészségügy, magánnyugdíj államosítása stb stb

Ugyanakkor a baloldal, liberális jogvédők gyakran beszélnek arról, hogy a magyarok milyen kirekesztő, gyűlölködő nemzet.

Állandóan azzal jönnek, hogy nem tudunk a Nyugathoz felzárkozni ha nem helyette fasiszták vagyunk, meg begyepesedettek.

Szidnak minket, mert nem fogadjuk el a migránsokat, cigányokat, zsidókat stb rasszistáznak össze-vissza.

Tehát összefoglalva: a balliberálisok Magyarországot egy intoleráns, gyűlölködő, xenofób, begyepesedett országnak tartják. A népről is ezt gondolják.

A logikáját nem értem, hogy ha ők úgy is ennyire negatívnak tartják a magyarságot akkor az miért fáj nekik ha a kormány elnyom minket?

Mert egyszer még azzal jönnek, hogy "Orbán tönkreteszi az országot meg elnyomja a népet osztja a közpénzt a haveroknak stb másik pillanatban meg az egész magyar népet gyűlölködőnek állítják be.

Miért fáj nekik a nép sorsa ha úgyis rossz véleménnyel vannak rólunk?

2016. ápr. 30. 19:18
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
29-30. Igazai magyaros mentalitás nem a hogy, hanem a hogy nem lehet megcsinálni! (az, hogy anyós miatt tartsak fönn autót még egy gyönge viccbe elmenne, ennyire azért nem vagyok papucs, mellesleg úgy hajtja a bringát, hogy öröm nézni!) Meg most komolyan mondjátok ki: Nem szeretitek a tömegközlekedést meg a biciklizést mert túl proli, ez oké, csak akkor ne ideologizáljátok már meg, hogy miért kell autó azt meg főleg ne, hogy miért kell több autó! Mint írtam az, hogy valaki fenntart egy kocsit per háztartás szerintem elfogadható, bármi közbejöhet amikor bicikli/busz/vonat kiesik. De erre meg bőven jó egy fapados verda, ami elég ha gurul.
2016. máj. 1. 13:16
 32/47 anonim ***** válasza:

31#

Neked fogalmad sincs az autókról.

Szerinted az első generációs Swift elég.

Igen,a nyugdíjasoknak általában, meg annak elég, aki 1 hónapban 1x veszi elő, akkor is 10 kilométert megy vele.

Aki többet megy,néha kirándul, annak nagy, kényelmes,erős utazóautó kell.

A tömegközlekedési járművek elavultak,koszosak,büdösek,szűkek, sokszor nem működik a fűtés meg a klíma, ülőhely sincs.

Olyan szolgáltatásért nem fizetek, ami nem szolgáltatás.Ha fizetek érte, akkor elvárom, hogy nyáron menjen benne a légkondi, télen meg a fűtés.Ja, és legyen ülőhely.Vagy, adják vissza a jegy árának 40 százalékát, ha nem tudok leülni.Ugyanis, az állóhelyes, alacsonyabb szintű szolgáltatás.

A menetrend meg rossz.Nem ütemes, nem elég sűrű.

Egyedül az IC vonatokat szeretem, ott előre le van foglalva a hely, van légkondi, fűtés, meg nagy hely.

2016. máj. 1. 13:36
 33/47 anonim ***** válasza:

A hakapeszi azt írta 1 gyereke van,tehát ha még neki is vette,akkor is sok a 3 lakás.

De vegyük a 2 autót,ami 2 szer annyira szennyezi a környezetet,mintha csak 1 lenne.Amivel nem lenne baj,ha egyedül élnének.

Nem,nem parizerre költöm,és prolinak sem tartom magam,egyszerűen szükségtelen pazarlásnak érzem.

Sőt,ha az ő esetéből indulok ki,a helyében én inkább lennék mérnök,ha már tanultam,ne vesszen kárba.Másrészt egy mérnök itthon is megkeres annyit,amiből kényelmesen,napi 8 óra munkával meglehet élni.

Nekem ilyen áron nem kellene a több pénz,hogy egész nap egy kamion vezessek,és egészségtelenül éljem le az életemet.

Lehet rajtam nem lesz 100 ezres karóra,vagy50 ezres nadrág,de sportolni mindig fogok,és jól fogom magam érezni a bőrömben,nem olyan státuszszimbólumokat hajszolva,amiknek semmi értelme.

2016. máj. 1. 14:29
 34/47 anonim ***** válasza:

"A hakapeszi azt írta 1 gyereke van,tehát ha még neki is vette,akkor is sok a 3 lakás."

1. Abban lakunk.

2. Anyósomék laknak benne.

3. Kiadva. - Tudom, szégyelljem magam mert neked nincs. Nekem sem a Mikulás hozta, 7 évig fizettem a részleteit, most keresek vele.

"De vegyük a 2 autót,ami 2 szer annyira szennyezi a környezetet,mintha csak 1 lenne."

Többe is kerül. Jó, legyen egy kocsim. Ausztriában dolgozom kamionnal, ott kezdek, ott végzek. Ha hajnali kettőkor érek a telephelyre, Pestről jöjjön ki értem a feleségem a kétéves kisgyerekkel? Jöjjek vonattal, busszal a kb. fél köbméter cuccommal egyetemben?

Vagy itthon ő legyen kocsi nélkül, vigye dokihoz a 82 éves anyósom busszal? És miért is? Ki tudom fizetni.

Egyébként van egy 3. kocsim is, egy öreg Opel, azt a nyugdíjas fateromnak adtam, és a benzinen kívül minden költségét én fizetem annak is.

Különben is, adózott pénzből vettem mindent, minden járulékot törvényesen befizetek, úgyhogy a 22 lakásom lesz, akkor 22 lesz, ha Ferrarim lesz (ugyan...) kinek mi köze hozzá? Azt veszek a pénzemből amit akarok.

Jövőre akarok venni egy új kocsit.

2016. máj. 1. 15:13
 35/47 anonim ***** válasza:

Azért lol, ne menjünk már el abba az irányba, hogy akinek a családjában van két autó, az dögöljön meg, minek neki...

A "nekem tízmillás kocsi kell, mert a 4 milliós Opellel nem lehet közlekedni és fujj akinek olyanja van" is elmebeteg állapot, de ne menjünk már el a másik végletbe.

2016. máj. 1. 15:27
 36/47 anonim ***** válasza:

Sok a proli.

Minek vesztek okostelefont?Miért nem jó a nyomógombos színtelen kijelzős?

2016. máj. 1. 15:52
 37/47 anonim ***** válasza:

Ennyi prolit!!!

Számítógép meg internet minek nektek?

2016. máj. 1. 16:08
 38/47 anonim ***** válasza:

Mert amúgy egy átlagos családban még kicsit túlzás 3 jármű 2 nem árt viszont.

De valami háztéma is előkerült.

2016. máj. 1. 16:19
 39/47 anonim ***** válasza:
58%

A te dolgod mennyit harácsolsz,de attól még nem kell prolinak nézni azt,aki 1 lakóhellyel is megelégszik,és megvan autó nélkül is.

Te egy törtető ember vagy,elmegy az egész életedre arra,hogy a materiális javakat hajszolod,közben meg neme élsz egy percet sem.

Ezzel még nem is lenne baj,csak a világban nem egyedül èlsz.

Remélem legalább az az autó hidrogénmeghajtású lesz,nem pedig azért 7 millió,mert medence van benne.

2016. máj. 1. 17:41
 40/47 anonim ***** válasza:
53%

konkrétan az a baj,hogy a kormány az ilyen embereket pénzeli tovább,mint te.

A telhetetlen,önző emberek kormánya ez.

Milliók éheznek,te meg arra kapsz adókedvezményt,hogy ne 5,hanem 3 év alatt vehesd meg az új luxusautódat.

2016. máj. 1. 17:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!