A balliberálisoknak miért fáj, hogy a Fidesz elnyomja a magyar népet, ha ők a magyart egy gyűlölködő, xenofób, kirekesztő nemzetnek tartják?
Megmagyarázom, hogy értem a kérdést:
A baloldal: MSZP, Dk, Együtt-Pm, liberálisok ugye Fidesz-ellenesek.
Mindig érvük a Fidesz kormány ellen az, hogy mennyire kizsákmányolják, elnyomják a népet pl, hogy korruptak, rossz az egészségügy, magánnyugdíj államosítása stb stb
Ugyanakkor a baloldal, liberális jogvédők gyakran beszélnek arról, hogy a magyarok milyen kirekesztő, gyűlölködő nemzet.
Állandóan azzal jönnek, hogy nem tudunk a Nyugathoz felzárkozni ha nem helyette fasiszták vagyunk, meg begyepesedettek.
Szidnak minket, mert nem fogadjuk el a migránsokat, cigányokat, zsidókat stb rasszistáznak össze-vissza.
Tehát összefoglalva: a balliberálisok Magyarországot egy intoleráns, gyűlölködő, xenofób, begyepesedett országnak tartják. A népről is ezt gondolják.
A logikáját nem értem, hogy ha ők úgy is ennyire negatívnak tartják a magyarságot akkor az miért fáj nekik ha a kormány elnyom minket?
Mert egyszer még azzal jönnek, hogy "Orbán tönkreteszi az országot meg elnyomja a népet osztja a közpénzt a haveroknak stb másik pillanatban meg az egész magyar népet gyűlölködőnek állítják be.
Miért fáj nekik a nép sorsa ha úgyis rossz véleménnyel vannak rólunk?
31#
Neked fogalmad sincs az autókról.
Szerinted az első generációs Swift elég.
Igen,a nyugdíjasoknak általában, meg annak elég, aki 1 hónapban 1x veszi elő, akkor is 10 kilométert megy vele.
Aki többet megy,néha kirándul, annak nagy, kényelmes,erős utazóautó kell.
A tömegközlekedési járművek elavultak,koszosak,büdösek,szűkek, sokszor nem működik a fűtés meg a klíma, ülőhely sincs.
Olyan szolgáltatásért nem fizetek, ami nem szolgáltatás.Ha fizetek érte, akkor elvárom, hogy nyáron menjen benne a légkondi, télen meg a fűtés.Ja, és legyen ülőhely.Vagy, adják vissza a jegy árának 40 százalékát, ha nem tudok leülni.Ugyanis, az állóhelyes, alacsonyabb szintű szolgáltatás.
A menetrend meg rossz.Nem ütemes, nem elég sűrű.
Egyedül az IC vonatokat szeretem, ott előre le van foglalva a hely, van légkondi, fűtés, meg nagy hely.
A hakapeszi azt írta 1 gyereke van,tehát ha még neki is vette,akkor is sok a 3 lakás.
De vegyük a 2 autót,ami 2 szer annyira szennyezi a környezetet,mintha csak 1 lenne.Amivel nem lenne baj,ha egyedül élnének.
Nem,nem parizerre költöm,és prolinak sem tartom magam,egyszerűen szükségtelen pazarlásnak érzem.
Sőt,ha az ő esetéből indulok ki,a helyében én inkább lennék mérnök,ha már tanultam,ne vesszen kárba.Másrészt egy mérnök itthon is megkeres annyit,amiből kényelmesen,napi 8 óra munkával meglehet élni.
Nekem ilyen áron nem kellene a több pénz,hogy egész nap egy kamion vezessek,és egészségtelenül éljem le az életemet.
Lehet rajtam nem lesz 100 ezres karóra,vagy50 ezres nadrág,de sportolni mindig fogok,és jól fogom magam érezni a bőrömben,nem olyan státuszszimbólumokat hajszolva,amiknek semmi értelme.
"A hakapeszi azt írta 1 gyereke van,tehát ha még neki is vette,akkor is sok a 3 lakás."
1. Abban lakunk.
2. Anyósomék laknak benne.
3. Kiadva. - Tudom, szégyelljem magam mert neked nincs. Nekem sem a Mikulás hozta, 7 évig fizettem a részleteit, most keresek vele.
"De vegyük a 2 autót,ami 2 szer annyira szennyezi a környezetet,mintha csak 1 lenne."
Többe is kerül. Jó, legyen egy kocsim. Ausztriában dolgozom kamionnal, ott kezdek, ott végzek. Ha hajnali kettőkor érek a telephelyre, Pestről jöjjön ki értem a feleségem a kétéves kisgyerekkel? Jöjjek vonattal, busszal a kb. fél köbméter cuccommal egyetemben?
Vagy itthon ő legyen kocsi nélkül, vigye dokihoz a 82 éves anyósom busszal? És miért is? Ki tudom fizetni.
Egyébként van egy 3. kocsim is, egy öreg Opel, azt a nyugdíjas fateromnak adtam, és a benzinen kívül minden költségét én fizetem annak is.
Különben is, adózott pénzből vettem mindent, minden járulékot törvényesen befizetek, úgyhogy a 22 lakásom lesz, akkor 22 lesz, ha Ferrarim lesz (ugyan...) kinek mi köze hozzá? Azt veszek a pénzemből amit akarok.
Jövőre akarok venni egy új kocsit.
Azért lol, ne menjünk már el abba az irányba, hogy akinek a családjában van két autó, az dögöljön meg, minek neki...
A "nekem tízmillás kocsi kell, mert a 4 milliós Opellel nem lehet közlekedni és fujj akinek olyanja van" is elmebeteg állapot, de ne menjünk már el a másik végletbe.
Sok a proli.
Minek vesztek okostelefont?Miért nem jó a nyomógombos színtelen kijelzős?
Ennyi prolit!!!
Számítógép meg internet minek nektek?
Mert amúgy egy átlagos családban még kicsit túlzás 3 jármű 2 nem árt viszont.
De valami háztéma is előkerült.
A te dolgod mennyit harácsolsz,de attól még nem kell prolinak nézni azt,aki 1 lakóhellyel is megelégszik,és megvan autó nélkül is.
Te egy törtető ember vagy,elmegy az egész életedre arra,hogy a materiális javakat hajszolod,közben meg neme élsz egy percet sem.
Ezzel még nem is lenne baj,csak a világban nem egyedül èlsz.
Remélem legalább az az autó hidrogénmeghajtású lesz,nem pedig azért 7 millió,mert medence van benne.
konkrétan az a baj,hogy a kormány az ilyen embereket pénzeli tovább,mint te.
A telhetetlen,önző emberek kormánya ez.
Milliók éheznek,te meg arra kapsz adókedvezményt,hogy ne 5,hanem 3 év alatt vehesd meg az új luxusautódat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!