Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balliberálisoknak miért...

A balliberálisoknak miért fáj, hogy a Fidesz elnyomja a magyar népet, ha ők a magyart egy gyűlölködő, xenofób, kirekesztő nemzetnek tartják?

Figyelt kérdés

Megmagyarázom, hogy értem a kérdést:

A baloldal: MSZP, Dk, Együtt-Pm, liberálisok ugye Fidesz-ellenesek.

Mindig érvük a Fidesz kormány ellen az, hogy mennyire kizsákmányolják, elnyomják a népet pl, hogy korruptak, rossz az egészségügy, magánnyugdíj államosítása stb stb

Ugyanakkor a baloldal, liberális jogvédők gyakran beszélnek arról, hogy a magyarok milyen kirekesztő, gyűlölködő nemzet.

Állandóan azzal jönnek, hogy nem tudunk a Nyugathoz felzárkozni ha nem helyette fasiszták vagyunk, meg begyepesedettek.

Szidnak minket, mert nem fogadjuk el a migránsokat, cigányokat, zsidókat stb rasszistáznak össze-vissza.

Tehát összefoglalva: a balliberálisok Magyarországot egy intoleráns, gyűlölködő, xenofób, begyepesedett országnak tartják. A népről is ezt gondolják.

A logikáját nem értem, hogy ha ők úgy is ennyire negatívnak tartják a magyarságot akkor az miért fáj nekik ha a kormány elnyom minket?

Mert egyszer még azzal jönnek, hogy "Orbán tönkreteszi az országot meg elnyomja a népet osztja a közpénzt a haveroknak stb másik pillanatban meg az egész magyar népet gyűlölködőnek állítják be.

Miért fáj nekik a nép sorsa ha úgyis rossz véleménnyel vannak rólunk?

2016. ápr. 30. 19:18
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
55%

"Alapvetően a gyermekkorukban megvert, iskolában megbuktatott, megalázott, munkájukban sikertelen emberek lesznek frusztráltak. A frusztrált emberek pedig hajlanak a gyűlölködésre, ellenségkeresésre, így sajnos a jobboldaliságra és a konzervativizmusra is."

A feleségem diplomás, 2 nyelvvizsgája van, én ugyan csak egy kamionsofőr, de én is mérnöknek tanultam valaha. Meg nem szoktak verni, mert az nem olyan egyszerű. Szeretek olvasni, beszélek angolul, majdnem minden európai országban jártam. Ketten együtt nettó 800 ezer+ forint a fizetésünk, van egy szép egészséges kislányunk, két kocsink, három lakásunk, jövőre szeretnénk egy új, 7 milliós autót venni. Nem érzem, hogy sikertelenek lennénk, bár vannak még terveim a jövőre, amikhez további anyagiak kellenének.

Konzervatívak vagyunk és Jobbik szavazók. Nem akarjuk, hogy Európában sok migráns éljen, magyar nacionalistának érezzük magunkat. Akkor te a demokrácia jegyében elmarasztalsz minket, kizársz minket a felvilágosult emberek köréből, mert nem vagyunk zöldek vagy liberálisok?

Ha igen, akkor te tényleg liberális vagy.

Akkor minket hova sorolsz.

2016. ápr. 30. 20:08
 12/47 anonim ***** válasza:
69%

# 10/11 Időpont ma 20:03

Nem kell azt kérni, kapod magadtól is:

Ebből is látszik, hogy téged egyetlen biten le lehet írni úgy, hogy még marad is belőle. Ami mondjuk teljesítmény azért, szóval taps.

2016. ápr. 30. 20:12
 13/47 anonim ***** válasza:
75%

"# 3/12 Időpont ma 19:28"

Honnan tudod, hogy nem röhög közben?

"Összeszenvednie" meg nagyon kell, egyszerűen leírja, amit a "Habony-művek" e-mailben elküld neki.

2016. ápr. 30. 20:26
 14/47 anonim ***** válasza:
26%

"Alapvetően a gyermekkorukban megvert, iskolában megbuktatott, megalázott, munkájukban sikertelen emberek lesznek frusztráltak. A frusztrált emberek pedig hajlanak a gyűlölködésre, ellenségkeresésre, így sajnos a jobboldaliságra és a konzervativizmusra is"

Jézusom akkor én kő kemény jobbos vagyok. Ha már itt tartunk igen megbuktam,eltérő kultúrájú tagok elvertek,megaláztak a suliban. De durva. Akkor én most minden erőmmel azon leszek, hogy ha tehetem felkeresem a bántalmazóimat és segítem őket és többé nem fogok rájuk haragudni és elfeledem a megaláztatást.

Valljuk be, ez nem így működik, ha folyamatosan kapod a pofont egy népcsoporttól bejár mondjuk hozzád lopni akkor szerintem legkevésbé se érdekel, hogy most épp el van nyomva és szegény csak azért mérgezi meg a kutyádat, hogy a családja a 10 fős kajához jusson.

Liberalizmus egy sötét demagóg ostobaság ami egy társadalmi elit csoportja. Soha nem láttam még szerény körülmények között élő libsit.

2016. ápr. 30. 20:42
 15/47 A kérdező kommentje:

Hakapeszi M-et meg néhány másikat leszámítva egy normális választ sem kaptam még csak szokásos liberális hülyeségeket.

A kérdésem teljesen valós dolgokon alapszik ha ti ezt nem tudjátok az nagy baj.

2016. ápr. 30. 20:45
 16/47 anonim ***** válasza:
29%
Nem hiszem, hogy fáj nekik, csak álszentek, ők ezt a balliberális szerepet játsszák, hogy ők milyen nagy demokraták, toleránsak, liberálisok, szociálisan érzékenyek. Illetve a saját családjuk boldogulására gondolnak. Illetve a szavazók egy nagy része maga is balliberális, tehát nem xenofób, kirekesztő szerintük.
2016. ápr. 30. 21:43
 17/47 anonim ***** válasza:
17%

Tényleg érdekes felvetés, mert amúgy meg utálják a magyarokat....

Meg előadják a "nyugaton szégyen magyarnak lenni" dumát is mint a lejjebbi linken lévő kérdésnél az az agyhalott.

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__775..

2016. ápr. 30. 21:44
 18/47 anonim ***** válasza:
36%

9-es érdekes világban él.

"A jobboldaliság viszont meg kívánja őrizni a társadalomban kialakult rétegződést, tehát a szegény maradjon szegény, a gazdag maradjon gazdag."

Ha ez lenne a jobboldaliság, akkor mindenki baloldali lenne.

"-Ma Magyarországon az emberek elenyésző kisebbsége az amely rasszista, idegengyűlölő, fasiszta, nacionalista szélsőjobboldali azaz gonosz."

Tehát a szélsőjobboldaliság, a nagy fokú nacionalizmus, patriotizmus gonosz... De azok a liberálisok, akik "mindenkinek jót akarnak", bűnözőknek, beilleszkedni képtelen bevándorlók millióinak, integrálhatatlan kisebbségeknek, nemzetárulóknak, deviánsoknak, stb., vagy fel akarják számolni az európai kultúrát, azok nyilván jók.

"A boldog, sikeres, békés emberek természetesen mindenkinek jót akarnak, egyenlőséget és szabadságot is, így vagy baloldaliak lesznek, vagy liberálisok, vagy zöldek."

Én valahogy nem szeretnék egyenlő lenni senkivel, nem akarok zombi lenni, nem vagyok kommunista. Szerintem a békés emberek nem akarnak sok szabadságot a deviánsoknak, bűnözőknek, stb.

2016. ápr. 30. 22:01
 19/47 anonim ***** válasza:
60%

Mi az összefüggés a két dolog között?Mi köze van a kirekesztés megítélésének ahhoz,hogy a fidesz elnyomja a népet?Ezek egymástól független dolgok.A bal oldal szerint nem jó,hogy kirekesztőek vagyunk.A Jobbik szerint jó,hogy kirekesztőek vagyunk.De abban egyet értenek,hogy a fidesz elnyomja a népet.

"A logikáját nem értem..."

Hát én sem...

2016. ápr. 30. 22:02
 20/47 anonim ***** válasza:
10%

A Fidesz nem nyomja el a magyar népet.

A Fidesz maga a Magyar Nemzet, ami ellen mi, elnyomottak harcolunk.

2016. ápr. 30. 22:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!