Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balliberálisoknak miért...

A balliberálisoknak miért fáj, hogy a Fidesz elnyomja a magyar népet, ha ők a magyart egy gyűlölködő, xenofób, kirekesztő nemzetnek tartják?

Figyelt kérdés

Megmagyarázom, hogy értem a kérdést:

A baloldal: MSZP, Dk, Együtt-Pm, liberálisok ugye Fidesz-ellenesek.

Mindig érvük a Fidesz kormány ellen az, hogy mennyire kizsákmányolják, elnyomják a népet pl, hogy korruptak, rossz az egészségügy, magánnyugdíj államosítása stb stb

Ugyanakkor a baloldal, liberális jogvédők gyakran beszélnek arról, hogy a magyarok milyen kirekesztő, gyűlölködő nemzet.

Állandóan azzal jönnek, hogy nem tudunk a Nyugathoz felzárkozni ha nem helyette fasiszták vagyunk, meg begyepesedettek.

Szidnak minket, mert nem fogadjuk el a migránsokat, cigányokat, zsidókat stb rasszistáznak össze-vissza.

Tehát összefoglalva: a balliberálisok Magyarországot egy intoleráns, gyűlölködő, xenofób, begyepesedett országnak tartják. A népről is ezt gondolják.

A logikáját nem értem, hogy ha ők úgy is ennyire negatívnak tartják a magyarságot akkor az miért fáj nekik ha a kormány elnyom minket?

Mert egyszer még azzal jönnek, hogy "Orbán tönkreteszi az országot meg elnyomja a népet osztja a közpénzt a haveroknak stb másik pillanatban meg az egész magyar népet gyűlölködőnek állítják be.

Miért fáj nekik a nép sorsa ha úgyis rossz véleménnyel vannak rólunk?

2016. ápr. 30. 19:18
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
29%

"A boldog, sikeres, békés emberek természetesen ... vagy baloldaliak lesznek, vagy liberálisok, vagy zöldek."

Ja, persze, főleg Sztálin, Mao, Pol Pot, Rákosi, Kun Béla az élő példa a boldog, sikeres, békés emberre...

Anyám borogass.

2016. ápr. 30. 23:38
 22/47 anonim ***** válasza:
40%

# 21/21 Időpont tegnap 23:38

Azt nem írta, hogy a reláció fordítva is kötelező érvényű lenne.

2016. máj. 1. 00:06
 23/47 anonim ***** válasza:
60%

Valahol ott kezdődnek a problémák,hogy én,mint baloldali,sosem értettem,miért kell egy 3tagú családnak 2 autó és 3 lakás,azt meg végkép nem,hogy minek kell még több adókedvezményt adni nekik,hogy 5 év múlva megvehessék a 4.hàzuzkat is.

Pont az ilyen emberekből lenne szükség minél kevesebbre,a fogyasztói társadalom agymosottjai,akik egyszer ugyanúgy meghalnak,mint a szegényebb ember.

Hogy a kérdésre válaszoljak kérdező,Magyarország nem csak a konzervativokból áll.

Bár én ateista vagyok,de ugye abban a bibliai mesében is egy markonyi igaz ember menekült meg a vîzözön elöl....

2016. máj. 1. 01:46
 24/47 anonim ***** válasza:
78%
Magyar nacionalista,jobbik szavazó,és külföldön dolgozik,jót nevettem....
2016. máj. 1. 04:31
 25/47 anonim ***** válasza:
21%

"Valahol ott kezdődnek a problémák,hogy én,mint baloldali,sosem értettem,miért kell egy 3tagú családnak 2 autó és 3 lakás"

Mert az egyik autóval külföldre a munkahelyemre járok ki, ott töltöm az időm háromnegyedét, s addig itthon is mozogni kéne az asszonynak, idős szülőket hozni - vinni, dokihoz, kezelésre stb.

"azt meg végkép nem,hogy minek kell még több adókedvezményt adni nekik,hogy 5 év múlva megvehessék a 4.hàzuzkat is."

Hát én még kedvezményt nemigen kaptam, mert valamiért mindig kiderül, hogy ránk pont nem vonatkozik az adott kedvezmény.

Minek negyedik ház? Hát te miért dolgozol? Parizer, kenyér és kész? Az ingatlan jó befektetés. Nem sok nyugdíjra számíthatok majd, ki lehet majd adni, el lehet adni, szeretném ha a gyerekem ha akar és képességei megengedik jó egyetemre mehessen majd. Ne egy sápítozó, panaszkodó proli legyen belőle, hanem öntudatos, jómódú nemzetközi műveltségű, de hazájára, múltjára büszke, politikai korrektség béklyójától mentes személyiség.

"Magyar nacionalista,jobbik szavazó,és külföldön dolgozik,jót nevettem...."

Na, örülök, hogy derültél egyet. Ám nem látom a fentiekben az ellentmondást. Külföldön csak balliberálisok dolgoznak? Meglepne.

2016. máj. 1. 07:35
 26/47 anonim ***** válasza:
25%

"Valahol ott kezdődnek a problémák,hogy én,mint baloldali,sosem értettem,miért kell egy 3tagú családnak 2 autó és 3 lakás,azt meg végkép nem,hogy minek kell még több adókedvezményt adni nekik,hogy 5 év múlva megvehessék a 4.hàzuzkat is."

Azért, mert proli mentalitásod van.

3 lakás azért kell, hogy legyen majd a gyerekeknek.

A családi ház, meg, hogy valamiben lakjanak.

Egy jó szülő, mindig gondol a gyerekei jövőjére.Persze, a magadfajták ezt nem értik.

Az a 3 lakás nagyon jól profitál.Ha kiadja őket az ember, elég szépen profitálhat a bérleti díjból.

Mi például örököltünk lakásokat.Ki van adva bérbe, 180 ezer forinttal dobja meg a büdzsét.

A autó meg azért kell, mert 1 kevés.Másrészt az autó rugalmasságot ad.

Akciós a kóla a Sparban, be a kocsiba, aztán jöhet a két karton.

Ugyanis, a tudatos fogyasztó, nagy tételben vásárol az adott termékből, amikor az akciós.

A 2 autó meg azért, mert sokszor 1 kevés, nem mindig elérhető.Vagy, mindkét szülő kocsival jár, mint nálunk.

A családi adókedvezmény meg azért jár, mert a családosok viszik előre az országot, ők járulnak hozzá a társadalom fenntarthatóságához.

Épp ezért utálom a baloldaliakat, ha nekik nem megy jól, akkor senkinek se menjen.

Mindenkit lenyomnának egy középszerű életformába.

2016. máj. 1. 09:23
 27/47 anonim ***** válasza:
63%
A liberálisok az elnyomás ellen vannak. Nem a magyar nép ellen vagy mellet vagy az ellen az aki ellene van (stbstbstb). Ha a magyar nép nyom el, akkor az ellen emelnek szót, ha a magyar népet, akkor az ellen. Ennyire egyszerű.
2016. máj. 1. 09:35
 28/47 anonim ***** válasza:
41%

Hű 26-oskám, ezt az "érvrendszert" de szépen szét lehetne rúgni! :-D

Pl. örökölt lakások -hát de rohadtul megdolgoztál érte!

vagy bérbeadod a lakást, ergo olyan embereket használsz ki pénzforrásként, akiket épp most utálsz a "középszerűségért" meg gondolkodj el,, hogyha mindenki úgy élne mint te, akkor máris kisebb lenne az arcod, mert senkinek nem kellene a bérlemény, ugrana is a havi nettó 180! Meg kéne húzni a nadrágot.

Vagy autók, eleve számomra fölfoghatatlan, hogy sok embert, hogy lehet ennyire átverni az autókkal, annál rosszabb befektetés a világon nincs, álltó helyben veszti az értékét, ha meg használod négyszeres-ötszörös túladóztatás van, lényegében véve ne nagyon beszélj tudatos vásárlói mentalitásról, mert a tudatos vásárlónak nincs is autója vagy maximum egy kis értékú vészhelyzetekre. Te is mint oly sokan csak társadalmi státuszszimbólumnak szeretitek az autót.

Én például a legutóbbi kocsimat öt év után úgy adtam el, hogy beletettem kemény négyezer kilométert! Hova használjam? Ha 1-2Km-en belül mozgok oda ott a bicikli, városon belül nagyobb távra a helyi busz, ha messzebbre akkor a vonat. Azt meg ne nevezzük már tudatos fogyasztói magatartásnak, hogy valaki leszalad egy rakat kólárt a Tesco/Spar-ba, -eleve felmerül a kérdés, hogy minek veri a garast a fogához az, aki elvileg tele van pénzzel, másrészt ha te tényleg beülsz az autóba, pusztán egy tételért, mert ócsó' akkor az igazi konzumidiotizmus, nem tudatos vásárlói hozzáállás, annyit buksz ugyanis pont az autóhasználaton, amennyit semmilyen akció nem tud ellensúlyozni. Ez meg csak a felszín.

Én meg az ilyen embereket mint te meg azért nem szeretem, mert saját sikerüknek állítják be a szerencséjüket -lásd örökölt lakások- az ideológiájuk önfelszámoló -lásd. ha mindenkinek lenne saját lakása senki sem bérelni -és mert racionalizálni akarnak valamit, ami nem racionális -több gépkocsi egy háztartásban.

2016. máj. 1. 10:16
 29/47 anonim ***** válasza:
23%

"Én például a legutóbbi kocsimat öt év után úgy adtam el, hogy beletettem kemény négyezer kilométert! Hova használjam?"

És a beteg anyósodat a hátadon viszed kezelésekre? biciklivel vásárolsz a Tesco - ban, viszed haza a rekesz sört, cukrot, öblítőket, klozettpapír bálát, pelenkát stb.

Ha neked nincs rá szükséged, akkor másnak se legyen, zötyögjön a BKV - val, meg bumlizzon órákig a szabolcsi rokonokhoz meg haza a sok háztájival megpakolva?

Ja persze, enni, inni is státuszszimbólum.

2016. máj. 1. 10:47
 30/47 anonim ***** válasza:
64%

28#

A te érveléseddel is gondok vannak:D

Nem mindenki lakik a belvárosban.

Sokan elővárosban laknak, mint én is.Ide, kell az autó.

Buszra nem szállok fel, mert utálom, nem fogok menetrendekhez igazodni.

Ha az elvégzett dolgom után nem tudok elindulni azonnal, az már időveszteség.

A bicikli meg elavult közlekedési eszköz és kényelmetlen, hobbinak jó, másra nem.

Akkor inkább egy motor, de az sem használható télen.

A kis értékű autók meg általában kényelmetlenek, nincsenek felszerelve.

Minimum egy Jetta, de inkább egy Passat kell vagy más márkából ekkora, ilyen kategóriájú autók.

Ezek már kényelmesek, tágasak.

2016. máj. 1. 11:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!