SZDSZ-ből LMP? Szerinted?
2010. ápr. 7. 17:47
1/15 anonim válasza:
ez is Szdsz csak másnéven fut..,remélem nem kerülnek be a parlamentbe!!!
2/15 anonim válasza:
Ideje lenne felfogni, hogy lmp nem egyenlő szdsz. Az szdsz egy liberális párt volt, az lmp meg egy baloldali zöldpárt, önmagát komolyan vevő liberális nem szavaz rájuk.
3/15 anonim válasza:
A kettő ég és föld... De a kuruc infonak ez rohattul mind1... szerintük az MSZP meg a Fidesz közt sincs külömnbsé, mert csak a Jobbik meg a többi van
4/15 A kérdező kommentje:
Pont ezért írtam azt amit írtam feljebb. Ott egy kép, elég egyértelmű...
2010. ápr. 7. 18:02
5/15 anonim válasza:
Akik azt nyilatkozták hogy a helyzetet egy 50000Ft s minimálbér megoldaná, az = neoliberális felfogással.
Az meg liberális = szdsz = tolvaj korrupt banda.
Kb ennyi.
6/15 anonim válasza:
A kuruc.infónak épeszű ember nem hisz. Mindent ami nem tetszik nekik, lezsidóznak. Akár egy viccoldal is lehetne.
7/15 anonim válasza:
Nocsak. Vona kiaadta az ukázt Novák-nak, hogy dobjon ki egy lmp ellenes cikket a honlapjára? Már az lmp is veszélyezteti a Jobbikot? Hűűűű. Azt tudtam, hogy csökkent a támogatottságuk, de azt nem, hogy annyira kevesen vannak már, hogy az lmp a vetélytársuk!
8/15 anonim válasza:
Látom az elempések képtelen felmenni a kurucra és az ott képekkel, videókkal, adatokkal alátámasztott tényeket képtelenek elolvasni. Mi Jobbikosok felmegyünk a hírlapra, az indexre vagy másra, ti nem vagytok hajlandóak mást elolvasni.
Az lmp egyébként mutat szélsőliberális elemeket: túl magas minimálbér, cigányok pátyolgatása stb.
Ugyanakkor itt ez az alap jövedelem, ami a legnagyobb marxista baromságok egyike. Ja és itt ez a zöld máz. Na ettől a párttól hánynom kell.
10/15 anonim válasza:
Több embernek kell hánynia a Jobbik miatt, mint az LMP miatt. Ez tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!