Mit gondoltok a Jobbikról?
Én is rájuk szavazok, továbbá a családom és ismerőseim 90%-a. Azt hiszem én túl is teljesítettem azt a "kérést", hogy hozzon magával mindenki 10 embert :)
Szebb jövőt!
ui.: a kérdésre a válasz: Majd 11-én megtudod, hány ember vélekedik pozitívan a jobbikról. Ne vakítson el az az egy-két fideszes, aki itt próbálja lejáratni őket.
2014-ig ha kihúzza a jobbik, és szinte biztos vagyok benne hogy kifogja, nem jut a MIÉP sorsára, akkor ők fogják megnyerni a választást, mert bizony borul majd "a bili a fidesznél is, és napvilágot látnak majd a korrupciós ügyeik, baklövéseik, magyarellenes döntéseik. Szépen lassan ki fog alakulni az emberek szemében, hogy a Fidesz nem alkalmas a kormányzásra, míg a jobbik egyre erősödni fog, és 2014-ben kormánypárt lesz. Vége lesz a mutyinak, gyerekek."
"Úgy legyen"
Ti azt akarjátok,hogy csak azért legyen szar a kormányunk,hogy utána a következőnek még nagyobb szarból kelljen visszahoznia az országot?Ti aztán hazafiak vagytok,gratulálok.
HM??? Ki mondott ilyet, utolsó?
Úgyis a Fidesz fog most győzni, én mondom, mint Jobbikos. Legyen felőlem jó kormány a Fidesz, de valamiért nem bízok már meg bennük sem, csakúgy mint az MSZP-ben.
De látom értesz ahhoz, hogy forgasd ki az ember szavát.
"Úgyis a Fidesz fog most győzni, én mondom, mint Jobbikos. Legyen felőlem jó kormány a Fidesz, de valamiért nem bízok már meg bennük sem, csakúgy mint az MSZP-ben."
Nem olvastál és hallotál már arról, hogy a jobbik összeműködik a ballal? Morvai pl. szdsz, mszp és mdf-es volt. férje Baló György (az egy zsidó) volt. Többen mondják, hogy félig zsidó, mert az anyja zsidó. Én ezek után, hogy bízzak bennük? saját magát akarja kiírtani? ez menni fog?
A jobbikban túl sok a suttyó. túl sok a bunkó. És túl sok a verekedős fax.
Emlékszem, amikor még a fidesz tűntetéseken voltam...(OKT. 23-án is ott voltam) 10 ÉVESEN! Lelkes voltam. Hiába nem értettem semmit. Csak annyit tudtam, hogy a gyurcsány hazudott és véget kell vetni a maszopos kormánynak. és a lényeget megértettem. Ott voltak a jobbikosok is, mert akkor még fideszesek voltak. és most? most miért van ez? utálnak a jobbikos osztálytársaim? És még ők nevezik magukat magyarnak? ha még a magyart is utálják? Már bocsánat, de ez az ember mióta nevezi magát Nagymagyarnak? egyáltalán nem az. Hiába, a jobbik egy gyanús párt. és vonzza a zsidó osztálytársaimat és a suttyókat. sajnálom, hogy ez lett belőle. sajnálom az árpádsávos zászlókat, amiket még 4 éve ott láttam a tűntetésen. Nagyon sajnálom. Hajrá magyarország, Hajrá Magyarok!
ui: úgyis találtok valami számotokra jobbikosok valami belekötni valót, én elmondtam azt, amit a szívem gondol. Szervusztok Magyarok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!