Szerintetek milyen lenne Magyarország, ha annó a nyugatiak valahogy hagyják, hogy pogányok maradjunk és nem kell áttérniük az őseinknek a kereszténységre?
Kedves gyermekjejim!
Az ősi magyar népnemzeti fajnak az a kötelessége, hogy Európát kormányozza és az alsó rendű fajok tanítómestere legyen. Az európai népeknek SZER-tant, magyarságtant, gyógyítást, mágiát és egyéb ősmagyar tudományokat kell oktatnunk, hogy azokat setétségükből és elmaradottságukbul kiemeljük.
Szertani tudományokot Bodnár Erika ősmagyar mestertül is tanulhattok:
"Még szerencse, hogy én nem vagyok ennek a "ősi magyar népnemzeti fajnak" a tagja."
Akkor kedves ecsém te valamék alacsonyabb tudományú fajba tartozol és ki köll téged okíccsunk. Először is írni és olvasni köll megtanulnod! Enékül nem léphetsz magosabb tudományba:
"Először is írni és olvasni köll megtanulnod! "
Tanulok én angolul, de egyszer tanulni szeretnék spanyolul és latinul is, remélem ahhoz is van linked.
"Elfelejtették bezárni a bolondokházát?"
Éppen az a baj, hogy bezárták és nincs hova menniük.
"Még szerencse, hogy én nem vagyok ennek a "ősi magyar népnemzeti fajnak" a tagja."
Én tagja vagyok.
'Nem baj ha lefelé pontoztok de legalább a fejeteket ne csak sapka hordására használjátok.'
Pedig a jelek szerint gondolkodni megbocsáthatatlan bűn a gyakorin.
'Egy magyar oldalon ilyen novákhetéra-szerű agynélküli debilekkel értetek egyet, gondolkozzatok már XD'
Mondom én, a bolondok inváziója zajlik XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!