Szerintetek milyen lenne Magyarország, ha annó a nyugatiak valahogy hagyják, hogy pogányok maradjunk és nem kell áttérniük az őseinknek a kereszténységre?
'A válasz 87%-ban hasznosnak tűnik. A válaszíró 55%-ban hasznos válaszokat ad.
# 116/120 Időpont tegnap 06:47'
Azta! Bezzeg aki alacsonyrendűnek titulál másokat, azt tudjátok értékelni! Azt hiszem, ezzel mindent el is mondtatok magatokról :D
'ha nem tetszik neked, lehet menni Palesztinába. Ez nem a te hazád'
Nekem címezted, 56-os?
Azon morfondírozom, nem kéne inkább töröltetni a kérdést?
Már csak azért, amiért átment übermensch-untermesch fröcsögésbe.
'Többször törölve lettél itt is ( jogosan a magyargyülőleted miatt) és le is vagy pontozva. Ép ideje lenne belátnod jelentéktelen kisebbség vagy és ha ez nem tetszik neked mondtam már lehet menni vagy alkalmazkodj alázatosan a többségi társadalomhoz.'
Engem soha nem töröltek innen. A lepontozásom max trolloknak és elborult agyúaknak köszönhető.
Egyben biztos vagyok: neked van valami defekted odafenn. És szent meggyőződésed, hogy csak neked van igazad, aki nem ért veled egyet, az magyargyűlölő etc. Lehet, a magyargyűlölet kizárólag a saját fejedben létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!