Vidékiek! Lenne rá igény, hogy a Budapesttől távoli kisebb-nagyobb településeken egy fegyveres félkatonai szervezet járőrözzön a rend védelmében?
A válasz írója 42%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:44
Ez igen! Most nagyon megmondtad, csak azt nem értem, hogy miről beszélsz.
Nem baj, a cigányok elég gyorsan szaporodnak, mennek még azok felétek is...
Hogyisne! Nem értek egyet a kormány módszereivel, de azért nem szeretném, ha bármiféle esélyt engednénk egy olyan szervezet kialakulására, ami aztán puccsot hajt végre, és fasiszta diktatúrát vezet be :S (Lásd Dél- és Közép-Amerika majdnem minden országa) Én inkább a rendőrséget fejleszteném! Például a múltkor hallottam, hogy "Tudjukkiék" kiraboltak egy turai bácsit, és amikor kihívta a rendőrséget, egy kis fiatal rendőr jött ki, aki csak rohanva vette fel a jegyzőkönyvet, mivel a környező 10 falura ő van EGYEDÜL beosztva......Na én inkább erre koncentrálnék, hogy több legyen a rendőr, megfelelő figyelem jusson minden helyre, a helyi igényeknek megfelelően!
Mellesleg a kérdező szerintem úgy beszél, mintha Budapesten nem lenne éppen annyi probléma, mint vidéken! Megnézném, ki merészel éjjel 2kor bármelyik belvárosi (nem csak 8. kerületi) mellékutcába egyedül bemerészkedni...vagy csak gondoljunk a Nyugati aluljárójára! Nem csak a vidék van sz*ban...
Lenne.
Nem merek kimenni egyedül az utcára. Az idős embereket folyton zaklatják -nyilván nem cigányok-. 10-en megvernek egy embert. Elveszik ami a tiéd. Az iskolából nem mernek a gyerekek hazamenni. Napi szinten késelések.
Igény lenne akár csendőrségre, akár a Magyar Gárdára.
"Nem merek kimenni egyedül az utcára ... Az iskolából nem mernek a gyerekek hazamenni. Napi szinten késelések. "
Erről mindig az jut eszembe, hogy még amikor én gyerek voltam, akkor szüleim nyugodtan engedtek ki játszani az alföldi megyeszékhelyen, ahol laktunk.
A srácokkal keresztbe-kasul bejártuk a várost (megyeszékhely!), szerintem nincs olyan utcája, ahol ne jártunk volna. Azaz egy volt, a romatelepé a város szélén.
Mi nem mentünk oda, ők meg nem jöttek be a városba. Jól volt ez így.
Ma ha kinézek az ablakon épp egy 10-15 fős cigánygaleri rongálja a játszóteret, törik a padokat, letépik a láncokat, késsel kergetik az arra járó fiatalokat és időseket.
A rendőr ki se jön, hiába is hívom (rendszeresen).
Cigány ellen nem léphetnek fel.
A gyerekem nem járattam bölcsibe, és most nem járatom óvodába.
Bölcsibe, mert nem cigány, fel sem vették (arra azt mondták extra pénzt kapnak, ezért én a fehér oldjam meg ahogy tudom).
Az oviba egy hétig engedtem. Már ott összeállnak a kis tetvesek (azok, haza is hozta a gyerek), 20-an mennek egyre.
Kötelező 1 évet megzsugázom valahogy ismerős óvónővel (más szülők is akiket ismerek), mert az óvónők sem merik a kis gerillák közé engedni a normális magyar gyereket.
Általánossal viszont már bajba leszek. Oda mennie kell.
És ott már nem fogom tudni megvédeni. Az osztályába úgy saccra fele cigány lesz. Annak nagy része meg a késelős bandákból.
Lehet menekülnöm kell szeretett városomból, hogy felnőhessen a gyerekem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!