Ez is a politikai tisztogatás része, vagy tényleg erre van igény?
A bárgyúbbnál-bárgyúbb zenei rádiókkal Dunát lehetne rekeszteni! A műsorvezetők a saját vicceikkel szórakoztatják magukat, és "csuda ajikat" sorsolnak szinte óránként. A lényeg, hogy ne kelljen gondolkodni!
Tényleg ezek hiányoznak?
Ha lehet vonatkoztassunk el a pártállástól!
Nem beszélve arról, hogy a Petőfi is így járt nemrég! Azóta csak a Kossuth maradt vidéken, ami nem tingli-tangli rádió.
Politikai tisztogatás! Szalai Anna Mária már előzőleg kifogásolta,hogy az előző Média Hatóság a Klubrádiónak adta a frekvenciát,állítólag a Fideszesek megkérdezése nélkül. Akkor azt nyilatkozta,hogy ezt a frekvenciát a Katolikus Rádiónak kellett volna megkapnia.
Gondolom,most majd megkapja.
"Ha lehet vonatkoztassunk el a pártállástól! "
Neked nem nagyon sikerült. :))
A válasz írója 59%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:43
Ha ez megnyugtat, akkor elmondanám, hogy vételkörzetben vegyesen hallgatom az Info rádiót, a Klubot, a Kossuth-ot, mikor hol van számomra érdekes műsor.
Biztos velem van a baj (megöregedtem) de zenét otthon szoktam hallgatni, de én válogatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!