Szerintetek politikai tisztogatás a mostani közmédiában zajló elbocsátás?
Érdekes hogy '94ben még levelet is írtak a Fideszesek az elbocsátottaknak hogy sajnálják és együttéreznek velük. Mert hogy az politikai tisztogatás volt. Ez meg nem az.
Ezek után lesz még aki azt mondja hogy a közszolgálati média független? Na lol...
Igen - de ezt is a nép, nemzet akarja és ők végrehajtják.
Aki olyan műsort szerkeszt-vezet, amelyben nem az Országos Vezér s#ggét nyalják, az mehet, nem odavaló.
Én attól félek, hogy egyszer csak ki kell raknom a kabátom hajtókájára a "narancssárga karikát", ezzel is jelezve, hogy fiuk én veletek vagyok. Mert bekövetkezhet az is, hogy más országba kényszerülök letelepedni, ha ellenükre leszek.
Szerintem egyértelműen politikai tisztogatás.
Méghozzá a legésszerűtlenebb módon. Olyanokat is elküldenek, akiknek annyi volt a bűnük, hogy a retkes MSZP-SZDSZ éra alatt kerültek be. Ezzel magyarázható a Duna TV-s elbocsátás is.
Holott semmi közük nincs a politikához (lásd: sportműsorosok)
Értem én, hogy spórolni kell és kell a vérfrissítés, de miért nem lehet őszintén csinálni?
04:30
"az újonnan bekerülő szakemberek"
Milyen újonnan bekerülő szakemberekről beszélsz egy drasztikus létszámCSÖKKENTÉS közben? Nem ment az általánosban a matek, ugye? :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!