Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit tudtok Medgyessy lemondatá...

Mit tudtok Medgyessy lemondatásáról?

Figyelt kérdés

Csak röviden akármit tudnátok erről mondani? Bármi jó. Oka, körülményei, bűnöse, jogszerűsége, bármi. Egy rövid kis összefoglaló.

Koszi.

2016. ápr. 23. 17:00
 1/10 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 23. 17:38
 2/10 A kérdező kommentje:

Tudtam hogy az első válasz tuti Gyurcsányt nevezi meg. :D

Én konkrét dolgokra lennék kíváncsi amiket ti mondotok. Kíváncsi vagyok , hogy jön e az a válasz amit várok.;) Ezért kérdezetem így.

2016. ápr. 23. 17:59
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Azt hittem, arra vagy kíváncsi, hogy mi történt akkor. Ha át akarod írni, tedd meg a saját fantáziád segítségével.
2016. ápr. 23. 18:07
 4/10 A kérdező kommentje:
Tudom, azegész köztudat erre épül ezzel kapcsolatban: "Gyurcsány megpuccsolta Medgyessyt!" Nézzetekcsak utánna jobban, megfogtok döbbeni,ha olyasmikre láttok rá mint most én, ha megtaláljátoka valódi bűnöst.;)
2016. ápr. 23. 18:16
 5/10 anonim ***** válasza:

Akkor legyen egy "vélemény" első kézből is.

[link]

Aztán esetleg jöhet a te verziód is, annyira nem izgat a dolog, hogy napokig kutakodjak a témában egy másik teória miatt.

2016. ápr. 23. 18:25
 6/10 A kérdező kommentje:

[link]

Első jel:"Gyurcsány akkor nem volt MSZP-elnökségi tag, és már lemondott a miniszteri posztról. Ő hogy puccsolt?"

Második jel:

"A mai baloldalt esélytelennek gondolja, Orbán Viktort viszont tehetséges politikusnak, akivel 2013-ban volt is egy titokzatos beszélgetése"

Felmerül a kérdés, hogy ki is húzott belőle hosszú távon hasznot?

Ebből kéne kiindulni, és sok érdekes dolgot találnátok, ami segítene egyes emberek reálisabb megítélésében.

2016. ápr. 23. 18:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha erre akarsz kilyukadni, Gyurcsány szerintem is Orbán beépített ügynöke, szimplán ilyen hülye nem lehet valaki. Nélküle az mszp ma is virulna, az szdsz is létezne, és nem lett volna 2X2/3. :D
2016. ápr. 23. 18:46
 8/10 A kérdező kommentje:
Hasonló, hasonló. De én arra próbálok rávilágítani, hogy Gyurcsányra volt a legegyszerűbb ráverni a balhét. Orbánnak több oka volt kipaterolni Medgyessyt. De mivel utánna Gyurcsány lett a miniszterelnök a jelek rá mutatnak. Viszont logikátlan, mert Medgyessyt nem sok Mszp tag támogatta volna utánna. De Gyurcsány igen. Szóval valahol a párt ellene fordításárra ment ki a dolog. Ebben aligha volt Gyurcsánynak szerepe, hiszen automatikusan neki is ellent kezdett mondani több párttag.
2016. ápr. 23. 18:54
 9/10 anonim ***** válasza:
Medgyessyt az MSZP jelölte ki ügyeletes strómannak.
2016. ápr. 23. 19:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Ugyan gyúrcsány mosdatás szaga van a kérdésnek.
2016. ápr. 23. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!