Tanárok miért tüntetnek több fizetésért?
Amikor így is megkapnak minimum 140 ezret, nyáron fizetve vannak amikor nem kell tanítaniuk, illetve vannak a szünetek is, sokat otthon vannak.
Meg a másik, aki 70 ezerért dolgozik minimálbérért, az nem tünet, örül adnak neki egy kis fizetést ami ennivalóra elég, mert ha megszólalna ki is rúgnák. Őket bezzeg senki nem karolja fel, a jövő rabszolgatartó társadalom előjelzését.
Meddig rugózol még ezen a 70 ezer forinton?
Most őszintén ki nem szarja le? Most akkor innentől mindenre az a válaszod hogy mindenki kussoljon aki nem minimálbéres robot?
-Mert diplomája van
-Mert ő neveli a jövő generációját, több időt tölt a gyerekkel, mint a saját anyja, meg kéne becsülni
-Mert nem a jobb fizetésért tüntet
Amúgy a bukásra álló diákok, akik mind utálják a tanáraikat kb. minden nap ezt megkérdezik, nem tudsz rákeresni?
A 70 ezres minimálbéresek is elmehetnének tüntetni, a lényeg, hogy sokan legyenek. Ha egy gyárból 5 ember tüntet az tényleg semmi, de ha az egész gyár a maga 100 emberével (fogalmam sincs mennyi a reális szám) akkor azzal már nem könnyű elbánni lokális szinten, pláne ha a média is rákapaszkodik.
A tanárok egy jelentős része azért nem sztrájkol, mert számukra ez aránytalan kockázat. Családjuk van, gyerekeik, akiket el kell tartani. S, ugyanilyen függésben vannak a gyári munkások is, ha nem nagyobban.
Szerintem baromi érdekes, hogy azok nem képesek komolyan összefogni (munkások) akik leginkább átkozzák a sorsukat.
"De nem így van, jó fizujuk van mihez képest, nyáron fizetve vannak, a téli, tavaszi, őszi szünetben is otthon vannak. nem bánom őkket ,nem vagyok irigy, de minek panaszkodnak?"
Azért, hogy az iskolából értelmes gyerekek kerüljenek ki. Te például egy nagyon jó érv vagy a tanárok tüntetésére.
"-Mert ő neveli a jövő generációját, több időt tölt a gyerekkel, mint a saját anyja, meg kéne becsülni "
100-ból egy ilyen tanár van! Ezért nem érdemelnek meg semmit sem.
És egyébként 4-esnél rosszabb jegyem nem nagyon volt, úgyhogy nem azért van rossz véleményem a tanárokról. Nálunk egy normális tanár volt, ő sem tudta elviselni a többi tanárt :)
"Én a tanárok ellen tüntetek, több tanár a volt iskolámban se tüntet, sokan azt mondják ,rossz a rendszer, szerintem a hozzáállásuk a rossz."
- Ennyi? Nem is reagálsz érdemben azokra a dolgokra, amiket itt leírtak neked, mint pl. azt, hogy nem a fizetésük miatt tüntetnek? Ennyire nem érdekel? Legalább írnád le, miben rossz a hozzáállásuk,
"100-ból egy ilyen tanár van! Ezért nem érdemelnek meg semmit sem. "
- Ha így folytatják a politikusok, egy sem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!