Miért tüntetnek a pedagógusok? És mi ez a kockás inges lázadás?
21 pontban összefoglalta a Herman Ottó, 12 pontban A Teleki Blanka, hogy miért tüntetnek. Ők egyébként, azt elitgimik a központosítás fő vesztesei, mert eddig bőségesen számíthattak az önkormányzat forrásaira.
Klinghammer István ezt nyilatkozta :
“Olyan pedagógusokra van szükség, akik okosak, erkölcsösek, és ezeket az értékeket adják át a diákoknak. Ezért vagyok pipa, ha a tévében nézem, hogy borotválatlan, kócos, kockás inges tanári kar grasszál. Tudniillik egy tanár a megjelenésével is példát mutat a gyerekeknek.”
Ezzel úgy néz ki nem érettek egyet, és aki úgy érzi szolidáris akar lenni a kócos borotválatlan kockás inges tanárokkal az kockás inget visel.
Vagy lehet azzal nemértettek egyet, hogy egy tanár a külsejével példát mutat. (Bár valószínűsítem ez csak egy "független-ellenzéki" heccparádé.)
"a jobb oktatást segítő dolgokért, pl oktatási eszközök, nyomtatópapír kréta "
Ezek alapdolgok.Nem ezektől lesz jobb az oktatás:D
De szánalmas az az ország,ahol még ezek sem biztosítottak:D
Kréta?
21.században,filces táblák kellenének már minimum mindenhová.
A krétapor baromi káros az egészségre.
ichsprachenochnicht, eddig két dolgot tanultam meg veled kapcsolatban: nem érdemes veled vitatkozni, mert úgyis csak mondod a magadét minden józan belátás nélkül, és hogy nagyon durván képtelen vagy a sorok között olvasni, azaz megérteni egy mondat vagy szöveg mögöttes tartalmait. Gyakran még a sajátodéit is. Úgyhogy most segítek kicsit.
Klinghammer bácsi beszólása azért verte ki a biztit, mert szembe állította az okos és erkölcsös pedagógusokat (feltehetően, akik nem tüntetnek), a tévében grasszáló kócos, borotválatlan és kockásinges (azaz tüntető) pedagógussal, aki e szembeállítás szerint nemcsak igénytelen, de buta és erkölcstelen is.
" a tévében grasszáló kócos, borotválatlan és kockásinges (azaz tüntető)"
ezt nem én mondtam
Egyébként lényegi oktatási gondot, amit egyébként a kerekasztal (ami nem legitim :D) ne hozott volna rendbe idesorolva a KLIK-et, és az igazgatók hatáskörét és nem a fizetések témaköre olyanért nem tüntetnek. Tehát nyugodtan szembeállíthatók legalábbis az okossal, bár elég aljasnak gondolom a továbbiakban a gyerekeket védőpajzsként maguk előtt tartva.
Megfogalmaztam egyébként én is egy pár kritikát az oktatással kapcsolatban, és leginkább harmadikutasan ha ennyire ismersz ezt biztosan tudod is.
Baloldal által gerjesztett műbalhé.
Semmi több.
"mit egyébként a kerekasztal (ami nem legitim :D) ne hozott volna rendbe"
Mit hozott rendbe a kerekasztal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!