Mennyi esély van rá, hogy ORbán Viktort Vona Gábor követi Miniszterelnökként?
0%
A jobbik szerintem soha nem kerül kormányra.
(attól, hogy nem tetszik ez a válasz még lehet hasznos, úgyhogy ha lehet ne húzd le mert ennek az oldalnak nem erről kéne szólnia)
Annyi nagyjából (szerencsére), mint hogy Thürmer Gyula követi majd...
Egyébként én szerintem majden tutira veszem, hogy akár az "utolsó percben" is, (tehát úgy majd 2018 elején) összeáll majd
a Gyurcsány elnökletével az MSZP, és akkor simán elsöprik ezeket, ha ezt most még sokan nem is látják, szerintem majdhogycsaknem borítékolható.
Politikailag az lenne a lehető legjobb húzásuk, amit szerintem már most is tud az MSZP is, meg a DK is.
Ennyi...
Már leírtam egyszer, hogy nem és azt is, hogy miért.
"Nem lesz. 1. A fiatalok jelentik a támogatóik legnagyobb %-át. 2. A fiatalok többsége már/most külföldre menekül/t. 3. A fiatalok ejtenek a politikára és választásokra. 4. A népesség legnagyobb aránya időskorú és/vagy nyugdíjas. Ők mennek javarészt szavazni is és kevés köztük a Jobbik támogatója."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!