Vona Gábor szerintetek le fog mondani ha 2018-ban nem győznek? (És mint látjuk erre nincs is esély hogy győzzenek. )
Most nem mindegy, hogy ki vezeti a fasisztákat?
A lényeg az, hogy a fidesz-jobbik eltűnjön a politikai életből és újra normális európai országban élhessünk.
Dehogy mond le.
Azt meg nem tudhatod, hogy nem ők győznek.
Nem hinném, hogy lemond.
Bár ki tudja. Nem tudhatjuk, hogy mi zajlik a Jobbik felső vezetésében.
Mégis miért mondana le, amikor rengeteg lóvét kap, és nem kell csinálnia az ég világon semmit érte?
Nyilván esélytelen a jobbik, de ha te lennél egy parlamentbe bejutó párt elnöke, és piszkosul sok pénzt kapnál, te se mondanád azt a szavazóidnak, hogy úgyse fogunk nyerni...
Szerintem már Vona Gábor maga is szarik bele az egész pártjába, csak még lenyúzza a bőrt amit még lehet róla. (Mindenki más ezt tenné.)
"Azért egy pártnál mikor 2010, 2014, és 2018 is bukás akkor a pártvezetőnek távoznia kell."
Igen, ez valamilyen politikai kultúrával rendelkező országban így szokott lenni.
Úgy látszik, nálunk csak az MSZP-ben cserélődnek az emberek: Medgyessy, aztán Gyurcsány, aztán Bajnai, utána Mesterházy...
Vona nem fog lemondani.
Kérdező, ki vagy te hogy megmondd, hogy "...akkor a pártvezetőnek távoznia kell". Szerintem senki. Mert ha még Jobbik tag lennél, lenne valami beleszólásod, de szerintem nem vagy. Így semmi közöd hozzá.
Ez a "valamilyen politikai kultúrával rendelkező országban" szövegű válszolóra is vonatkozik.
Szerintem a kérdező pont közétek tartozik és félti a pártotokat a leépüléstől. :D
Lehet hőbörögni, meg védeni Vonát, de valahol igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!