Orbán Gáspár hogy értette azt, hogy Istené lesz az ország?
52%-os.
Te szinte szóról szóra azt írod, amit Lenin és Sztálin hangoztatott.
Mi lesz a következő?
Lenin élt és élni fog?
Éljen a nemzetköziség, a proletár internacionalizmus ereje?
Küzdjük az imperialista klerikális reakció ellen?
Ugyan már...
A 21. században a bolsevizmus lejárt lemez.
Orbán Gáspár jobban tenné, ha becsületes munkával igyekezne tenni valamit a hazájáért. De nem ezt teszi. A száját mindenki tudja jártatni. Ezt teszik a papok is, de dolgozni még egyet sem láttam.
Aki pedig még a harmadik évezredben is hisz a babonákban, ördögökben és angyalokban, azokon csak csodálkozom.
Kedves -pillanatnyilag- 13-as!
Általánosságokat fogalmaztál meg, ez már önmagában nem szerencsés.
Ateista vagyok. Ebben hiszek. Téríteni nem szoktam, tőlem mindenki abban hisz, amiben akar. Egészen addig, amíg nem akarja valaki a saját hitét/vallását/világnézetét rám erőltetni.
Mondd, hol van ebben az intolerancia? Hol van ebben a "csak nekem lehet igazam" elmélet?
Az apja mikor költözik a Várba?
Stadionok épülnek rendesen?
"Az ateizmus valóban vallás, méghozzá a legtürelmetlenebb és a legkevésbé toleráns. Az egyéb vallások képviselői tiszteletben tartják egymás hitét"
Történelmi ismereted: nulla
A vallások képviselői mindig gyilkolták egymást. Egész népeket gyerekkel, anyával együtt irtottak ki. Ma is zajlik számos térségben a vallási háború. A középkor kereszténysége úgy terjedt el Európában, hogy a hitetleneket, más hitűeket, pogányokat leölték, vagy erőszakkal a kereszténységre kényszerítették. Hazánkban még az 1800-as években is volt ilyen eset! Viszont a történelem során még egyetlen ateista sem ölt meg embert pusztán az miatt mert az más vallású volt. Szóval buta vagy. Történelemből egyes! Ülj le fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!