Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért fenyegeti meg eljárással...

Miért fenyegeti meg eljárással a kormány a tüntető, kimerült tanárokat, miért kell ezt tennie?

Figyelt kérdés
Véleményem szerint ezzel semmit nem fog elérni a kormány, csak mégjobban hergeli a tanárokat!

2016. ápr. 15. 18:38
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
3%
Szegény 32 órát dolgozol akkor bocs , ja nem most jut eszembe hogy más 40 et egy héten. Egy átlag embernek sokkal sanyarúbb sorsa van munka terén. Mégis ki bírja nem sztrájkol , mellesleg nem is tudna mert úgy ki rúgnák hogy a lába nem érné a földet. Én elhiszem hogy nem könnyű a tanárok élete de azért ne kelljen már állandóan siránkozni.
2016. ápr. 16. 11:24
 22/34 anonim ***** válasza:

# 21/21 Időpont ma 11:24

Ugyanaz a más végigtanult 4-6 évet az egyetemen? Csak kérdezem. :-)

2016. ápr. 16. 11:41
 23/34 anonim ***** válasza:
3%
Ugyan már tudod te hány diplomás ember robotol gyárakban? El mondom rengeteg. Mégse rinyálnak ennyit.
2016. ápr. 16. 12:14
 24/34 anonim ***** válasza:
100%

# 23/23 Időpont ma 12:14

Mert tudják, hogy egyetem nélkül is csinálhatnák ugyanazt. Tanárnak meg kifejezetten nehéz lenni nélküle. További irreleváns hülyeség?

2016. ápr. 16. 13:20
 25/34 anonim ***** válasza:
0%
A tanárok nem felsőbbrendűek mint gondolod. Ha nem tetszik a dolog lehet váltani.
2016. ápr. 16. 13:48
 26/34 anonim ***** válasza:
[link] A kultúrált tanárok , csak a táblákat figyeld.
2016. ápr. 16. 14:00
 27/34 anonim ***** válasza:
55%

Nem vagyok tanár, viszont voltam gyerek, és most pedig szülő vagyok, így láttam, látok rossz és jó pedagógusokat. Csak míg gyerekként nem tehettem a rosszak ellen, szülőként már azon igyekszem, hogy minél jobb közegben töltse a gyerekem a napjai nagy részét.

És úgy érzem, van itt elég lényeges pont, amit senki nem vett figyelembe: hogy egy „gyári melós” végezheti folyton fancsali képpel, káromkodva is a munkáját, mert a gyártott alkatrészek/élelmiszerek/bármi nem fog ettől sérülni. Viszont azok, akik emberekkel foglalkoznak, főként gyerekekkel, ha „kiégnek”, akkor iszonyú károkat tudnak okozni.

Mindenkinek volt már biztosan élménye, hogy pl. egy pénztárosnő/buszsofőr/stb. beszólt neki valamiért alaptalanul – és ezzel okozott számára jó pár perc bosszúságot. Namármost, ha fancsali képű, a munkáját le***ró tanítók/tanárok okítják a gyerekeket, az ennél sokkalta nagyobb gond.

És nézzünk bele a másik oldalba is: tegye fel a kezét, aki szívesen, szeretettel terelgetne 30 kiskölköt alapból. És úgy, hogy közben szívatják, alázzák „fentről” a munkaadói? És úgy, hogy közben megélhetési gondjai vannak?…

Félreértés ne essék, sok tanítót/tanárt ismerek, akik az általam vágyott oktatási reform után mehetnének gyárba dolgozni inkább, és örökre eltiltanám őket a gyerekek közeléből is, mert látszik, hogy utálják őket.

Ugyanakkor azt gondolom, azokat, akik tisztességgel végzik a munkájukat ilyen körülmények között, jobban meg kellene becsülnünk (nem csak anyagilag, hanem társadalmilag is), illetve arra kéne hajtani, hogy az igazán rátermettek kerüljenek erre a pályára.

2016. ápr. 16. 15:38
 28/34 anonim ***** válasza:
100%

„Már nem a régi világot éljük mikor egy faluban csak a tanár és az orvos volt tanult ember és jogosan voltak különbek emiatt az átlag emberektől.”

Pengeéles a logikád, barátom! Remélem, amikor majd műtétre szorulsz, elvégzed magadnak, ahogy a gyerekeidet is otthon fogod tanítani mindenre, te ki polihisztor! :)

2016. ápr. 16. 15:41
 29/34 anonim ***** válasza:
50%

# 25/28 Időpont ma 13:48

Szerintem aki olyat mond, hogy 3 hónap szabadság, az ne magyarázzon arról mit lehet csinálni.

2016. ápr. 16. 16:01
 30/34 anonim ***** válasza:
4%
ma 15:41 Nem is érted miről beszélek. Csak arra próbáltam célozni hogy a tanár se különb egy másik átlag embernél. És mégis különbnek tartják magukat.
2016. ápr. 16. 17:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!