Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért fenyegeti meg eljárással...

Miért fenyegeti meg eljárással a kormány a tüntető, kimerült tanárokat, miért kell ezt tennie?

Figyelt kérdés
Véleményem szerint ezzel semmit nem fog elérni a kormány, csak mégjobban hergeli a tanárokat!

2016. ápr. 15. 18:38
1 2 3 4
 11/34 anonim válasza:
23%
Dehogynem. Ki más? Ha húsz emberből egy nem ért a tanult szakmájához, az hulye. De ha csak egy ért, és a többi meg nem, akkor lehet a szaktanár sem volt a helyzet magaslatán. Az oktatókról nem is szólva.
2016. ápr. 15. 19:13
 12/34 anonim ***** válasza:
89%

# 11/11 Időpont ma 19:13

Annyi észt magadtól is tudnod kéne felszedni, amennyi ahhoz kell, hogy belásd mekkora ökörségeket beszélsz. Szóval, ez van. El kell fogadnod, hogy ez a része rajtad múlt. Szarból nem lehet várat építeni.

2016. ápr. 15. 19:16
 13/34 anonim ***** válasza:
94%

Nyolcra megyünk, és egykor otthon vagyunk? Hol? Mikor? Melyik országban?

Eleve kötelezően 32 órát kell a munkahelyünkön töltenünk, akkor mégis hogy számoltad ezt ki? Ráadásul 32 óránál lényegesebben többet dolgozunk.

Azt meg magyarázd el, 46 nap szabadságból hogy jön ki három hónap semmittevés.

2016. ápr. 15. 19:21
 14/34 anonim ***** válasza:
46%

# 13/13 Időpont ma 19:21

Ehhez már óvodás számtan kellene, azt meg nem tanítottátok meg neki! Hát hogy képzeled, hogy ilyen bonyolult kérdést teszel fel? :-)

2016. ápr. 15. 19:31
 15/34 anonim válasza:
0%
Ahogy mondom. A szakmai órákon a tanár bent sem volt, csendben kellett lenni. Ezért még havi negyvenezer is sok lenne.
2016. ápr. 15. 19:40
 16/34 anonim ***** válasza:
94%

"Ahogy mondom. A szakmai órákon a tanár bent sem volt, csendben kellett lenni. Ezért még havi negyvenezer is sok lenne."

Szóval volt egy kókler tanárod, és szerinted ezért most minden tanárnak bűnhődnie kell?

2016. ápr. 15. 19:46
 17/34 anonim ***** válasza:
8%
Ó szegény csak 46 nap szabadságod van. Szerunted egy átlag melósnak hol van ennyi? Nálunk be vezették hogy a tanároknak lyukas órákban is benn kell lenni az iskolában. Ebbõl akkora felháborodás lett nálunk hogy csak na.
2016. ápr. 15. 20:15
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

A Fideszes válaszoló aki az összes tanár ellenes választ írta.

Gratulálok. Sokra vitted. De elmondom mi a helyzet.

Én tanár vagyok, egy középiskolában. Pontosítok, egy gimnáziumban tanítok történelmet és földrajzot. A szabadságunk nem "3 hónap, nyári szünet, síszünet, stb.", hanem a 46 nap egy évre felosztva. Nyáron kötelező szabadság, a téli-tavaszi-őszi szünet is így van megoldva. Utóbbi összesen 2 hét. A maradék 1 hónap július közepétől augusztus közepéig tart. Nem úgy, mint a diákoknak, június közepétől szeptemberig, meg a tanítás nélküli munkanap, stb.

Igazad van az emelésben is, én is most kaptam. A fizetésem ezzel eléri a bruttó 180 ezret. Huh, tényleg olyan sokat kapok, tudod mit? Jövő héten kiveszek egy hét szabadságot... ja nem, már említettem hogy nincs szabadságom. Akkor amíg a sztrájk tart... ja nem, bent kell lenni, csupán nem tanítunk. Akkod majd ha beteg leszek leugdok Ibizára egy bárba, oké?

És ebből az emelt, kiugróan magas, mindenki által irigyelt és áhított fizetésből nekem kell venni tollat ( a táblák többsége már nem krétás ), meg papírt, mert az iskola nem tudja megvenni.

A munkaidőm meg heti 32 óra, de ne zavarjon... nyolcra utoljára diákként mentem iskolába, de akkor is csak általánosba. A középiskola fél 8-kor kezdődik és többnyire 2-3 körül végződik. Vagy később, ha szakkör, értekezlet vagy valami hasonló van.

2016. ápr. 16. 01:00
 19/34 anonim ***** válasza:
0%
El lehet menni gyarba dolgozni.
2016. ápr. 16. 05:24
 20/34 anonim ***** válasza:
50%
Nem, 11-es, ha 20 gyerekből egy érti, akkor van 19 lusta drogos, meg egy értelmes.
2016. ápr. 16. 11:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!