Mi ez a liberális gondolatterror dömping mostanában a politika kategóriában?
Nem kérdező, ha te örülsz az egykulcsosnak, akkor nem mocskos félázsiai diktátorpártoló vagy, hanem egyszerűen nem érted az adózás lényegét. És ha valamit nem értünk, akkor a káros dolgokat is vélhetjük hasznosnak.
Viszont ezt megértetni veled nem az én dolgom, továbbá - figyelembe véve észrevételeidet - annyi mindent kellene elmagyarázni, hogy arra sem tér, sem idő. Tudom, ezt sem fogadod el, mert én, és nem kedveltjeid valamelyike mondtam. De ezzel tudok együtt élni.
szóval azt mondod azért adózok, mert annak össztársadalmi haszna van, és ha még többet adóznék még több össztársadalmi haszna lenne?
és hol érhető ez tetten?
Azért adózol, mert a megszavazott kormány működéséhez pénz kell (aminek egy része a gazdálkodásuk miatt vagy zsebbe, vagy kárba megy). Két dolgot tehetsz: a) elmész más országba, ahol a neked megfelelő módon használják fel az adód; b) TESZEL ezért, hogy itt megváltozzon az adód felhasználásának módja.
Hőzöngéssel nem tettél semmit. A fröcsögés és az "én szerencsétlen, hogy elnyomják a gondolataim" előadásával semmit nem tettél. Azt várod tőlünk, hogy mi csináljunk valamit? Más izéjével akarod verni a csalánt?
Az alapvető dolog, ha vitatkozni akarsz, hogy legalább valami konkrét dolgot kérdezz! Add elő, hogy a ...bla és bla... mennyire helytelen szerinted. Akkor elmondhatja mindenki a véleményét, megszervezheted, hogy a veled egyetértőek vonuljanak és fejezzék ki a gondolatukat. Ha elég sokan értenek veled egyet úgy, hogy valamit tesznek is - a nyavalygás helyett -, talán változik is valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!