Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez a liberális gondolatterr...

Mi ez a liberális gondolatterror dömping mostanában a politika kategóriában?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 15. 12:43
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
73%

És mi ez a semmitmondó kérdések dömping? Egyre több olyan kérdés bukkan fel, mint ez, hogy a valódi kérdés nincs is benne, de még csak azt sem lehet kitalálni, "mire gondolt a költő".

A későbbi kommentek alapján még mindig baromira nem jöhettünk rá, mire gondolsz, de azért pár embert és csoportot elküldtél már a búsba.

Ezekből a tényekből én arra következtetek, hogy csupán egy troll vagy. Én meg most jófej voltam, megetettem egy trollt.

2016. ápr. 15. 20:21
 12/26 anonim válasza:
11-es egyetértek, szépen összefoglaltad. Köszönöm.
2016. ápr. 17. 07:02
 13/26 anonim ***** válasza:
49%
mondj egy pèldát a liberális gondolatterrorra.pl.ha beírja valaki,hogy "őjük meg a zösszes menekűtet",ezt pedig többen kifogásolják,azt te már terrornak hívod?mert akkor jobb lesz ha hozzászoksz a liberális terrorhoz.
2016. ápr. 17. 10:39
 14/26 A kérdező kommentje:

hát például ha valaki örülni mer az egykulcsnak, akkor rögtön nekem van esve, hogy "mocskos félázsiai diktátorpártoló"

vagy akár még sok más kérdésben is

egyszerűen nem érdekli az elfogadás kultúráját a másik nézőpont

2016. ápr. 17. 11:10
 15/26 anonim ***** válasza:
nem nagyon értem.a lényeg,hogy szerintem attól nem leszek lipsi,ha elitélem mondjuk a nácikat,és attól,hogy valaki elítéli a vallasi fanatikusokat nem lesz náci.a sötétség jelen lehet egy vérgonosz náci és békès liberális fejében is.mind a kettő kártékony a társadalomra nézve,de egyikből sincs szerencsére sok.inkább arról van szó,hogy mind a két oldalról a legsötétebb retardáltak a leghangosabbak.
2016. ápr. 17. 11:33
 16/26 Tom Benko ***** válasza:
Valamiért te is beszoptad a kormányzati kommunikációt. A liberalizmus nem gondolatterror, a közvélekedéssel ellentétben, viszont vannak páran, akiknek komoly problémát jelent, hogy bárki is ellenvéleményt fogalmaz meg, és elkezdi rá okádni a becsmérlő jelzőket. Na, ez a gondolatterror.
2016. ápr. 20. 09:33
 17/26 A kérdező kommentje:
hát pedig a liberálisok pont ezt csinálják...
2016. ápr. 20. 10:16
 18/26 Tom Benko ***** válasza:
Hát pedig pont nem. Könnyű úgy besározni egy csoportot, hogy hozzájuk nem tartozó, de időnként egyes részletekben hasonlító személyekkel szóban egybevonjuk, de ez egy súlyos hiba.
2016. ápr. 20. 17:46
 19/26 anonim ***** válasza:
39%
Liberálisoktól hallottam már olyanokat hogy a kereszténység ódivatú meg minek a karácsony közben éltetik a hanuka ünnepet. Szeritetek ez nem kettősmérce?
2016. ápr. 20. 17:50
 20/26 anonim ***** válasza:
Mert szerintem nagyon.
2016. ápr. 20. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!