Baloldaliak, tényleg azt gondoljátok, hogy a migráción esetében a befogadás a legjobb megoldás?
Én baloldalinak definiálom magam, mégis úgy gondolom, hogy ez egy rossz megoldás.
Támogassuk őket pénzzel, eszközökkel, technikával, iskolákkal ( akár úgy is, hogy onnan jönnek ide tanulni ), de ne fogadjuk be. Az európai országok is azért lettek nagyok ( illetve a politikusok ), mert az ember ( nemes ) kiment külföldre tanulni és hazahozta a tudást. Széchenyi, Eötvös, külföldön Marx, de akár példaként hozhatjuk fel Lenint is.
Otthon pedig az immár értelmiségnek számító emberek arra törekedtek, hogy a saját országuk jobb legyen.
Tehát az én véleményem, hogy Afrikába és a Közel-Keletbe megéri ilyen szinten befektetni, nem pedig csak az olajat kizsákmányolni ( Afrika területének 60-70%-án nem tudjuk mi van, mert ott mezőgazdaságból élnek az emberek, esetleg a külföldi befektetők bányáiban dolgoznak, nem pedig kutatnak és bányásznak ).
#11 szerintem a józanul gondolkodó ember nem engedi be a betörőt, legyen szó házról vagy országról...
márpedig a migránsok kéretlenül jönnek és pénzt követelnek - ugyanúgy, mint a betörők
16.00
Magantulajdonhoz hasonlitotta az orszagot mar pedig ez merhetetlen butasag.
De akkor szerintetek az orszaghoz csak annak van joga aki mar letett valamit az asztalra? Pl tobbet adozik mint amennyibe o kerul az allamnak? Vagy hogy ertsem ezt?
16.14
Honnan tudjam en azt hogy a te dedapad adozott barmit? Lehet egy lokoto volt. Akkor neked nincs jogod az orszaghoz?
16.19
Szoval soha senki nem mehet masik orszagba elni ezen elv alapjan. Jol ertem? Pl angliaba ne menjenek magyarok, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!