Görög-Macedón határon bebizonyosodott hogy a kerítés nem megoldás a migránsok kérdésre. Mikor fogja ezt belátni a magyar politika is? Vagy éppen ezért akarja Orbán Viktor "kintebb tolni" a határt mert tudja hogy a kerítés nem véd?
Figyelt kérdés
2016. márc. 1. 15:18
1/13 anonim válasza:
Ha nem elég a kerítés, akkor keményebb eszközökhöz is lehet nyúlni.
De eddig nálunk elégnek bizonyult a kerítés.
2/13 A kérdező kommentje:
1, Eddig, viszont mostanában megint megszaporodott azok száma akik átvágták! Ezzel a gyenge haderővel és rendőrséggel esély sincs. Főleg úgy hogy a határhoz legközelebb csak Hódmezővásárhelyen van működő laktanya. Nincs határőrság, nincs kiképezve határvédelmi feladatokra elég ember. A honvédség és a határőrség nem véletlen külön volt anno oktatva. Teljesen más.
2016. márc. 1. 15:29
3/13 anonim válasza:
Kicsit gatyába kellene rázni ezeket a migránsokat :)
Megkell mutatni nekük,hogy az illegális határátlépés következményekkel jár,és ők sem állnak a törvény felett.
A határőrségnek vagy rendőrségnek jól elkellene fenekelnie őket és megfizetettni a károkat,melyeket a keritésben okoztak.
4/13 Dymo válasza:
Mit is bizonyított be? Ha akarták volna, egy perc alatt szétverték volna az egész csürhét, csak ugye ott van a média és a PC baromságok. A kerítéssel semmi gond nincs. Egyszer el fog fogyni a türelem, aztán nem csak simogatva lesznek. Röhej, hogy egyesek úgy állítják be a helyzetet, mintha egész Európa védtelen lenni a migrik ellen. Egyelőre nálunk van a nagyobb bot, és ez így is fog maradni.
5/13 A kérdező kommentje:
Nem fog senki bánta senkit! Nem állna bele egy katona sem rendőr sem egy ilyenbe! Vizsgálatok, nemzetközi ügy lenne belőle! Lőni sem mernének főleg hogy emberre? Még máig kezelik a zsoldos magyarokat kik anno lőttek emberre a délszláv háborúban. Kerítés kell meg rendes őrség. Ha ez van fegyvert sem kell használni.
2016. márc. 1. 16:31
6/13 Dymo válasza:
Ja, és a migri meg minden kényszerítő eszköz nélkül inkább visszafordul... Látod milyen békések voltak a macedón határnál is, és hogy hatottak rájuk az észérvek, hogy csak várjanak egy kicsit.
7/13 anonim válasza:
Nahát!
Amikor hónapokkal ezelőtt azt írtam itt, h a kerítés nem állítja meg a menekülteket, én voltam a hülye, meg mindenki engem győzködött, h dehogynem.
~hátradől, ropi kibont, sör bekészít~
8/13 anonim válasza:
Nem kell feltétlen éles lőszerrel lőni rájuk.
Már vannak remek oszlatófegyverek, amik elegek ellenük.
9/13 anonim válasza:
Jó megoldás a kerítés csak áramot kell vezetni bele! Aztán meg mögé fegyveres katonát állítani. Nem lőne közéjük senki? Dehogynem! Én simán közéjük lőnék. Előbb utóbb úg,is löni fog valaki.
10/13 anonim válasza:
Nem kerítéssel kell körbevenni az országot, hanem tűzparanccsal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!