Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarország és Lengyelország...

Magyarország és Lengyelország valóban olyan jó viszonyban van egymással vagy ez csak afféle mondás?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 12. 05:29
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%
Miért szerinted mi az oka? Hogy gonoszak vagyunk, náczik meg minden rossz ami a világon létezik? Ja, mert a többi nép az egytől-egyig aranyat sz@rik, meg rózsaillatút. Na elmehetsz te is a sunyiba.
2016. ápr. 12. 06:52
 12/25 anonim ***** válasza:
Ennyire ne legyen már kisebbségi komplexusod #11 :-(
2016. ápr. 12. 07:18
 13/25 szántóvető ***** válasza:
57%
a két nép szimpatizál egymással de ennek semmiféle gazdasági/politikai haszna nincs.ugye pont a lengyelek voltak azok akik elárulták el a V4-et mikor megszavazták a migránskvótát.
2016. ápr. 12. 07:52
 14/25 anonim ***** válasza:
64%

A közös történelem és a szomszédság sokáig összekötött és összeköt most is. A szlovákok beékelődésével már nem vagyunk szomszédok és ezt a kölcsönös jó viszonyt általában a politikusok próbálják kihasználni. Nem beszélve arról, hogy a közrudatból is kezd kikopni pont úgy mint a történelem utáni érdeklődés. Én pedig állítom hogy normális lengyel és magyar sosem fog egymásra fegyvert fogni. Mint ahogy ezidáig sem történt ilyen.

[link]

2016. ápr. 12. 07:56
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
12# csak ironizáltam, mert már herótom van ebből a 'jajderosszakvagyunk' mantrából...
2016. ápr. 12. 07:57
 16/25 anonim ***** válasza:

# 15/15 Időpont ma 07:57

Akkor pardon. Csak nekem meg abból van elegem, hogy mindenre ez a válasza valakinek, és komolyan is gondolja. Nemrég megkaptam, hogy hazaáruló vagyok, amiért a rendőrség balfszságát perre vittem ellenük. Hogy egy"igaz magyar hazafi" nem megy szembe a végrehajtó hatalommal akkor se, ha az törvényt sért... :-)

2016. ápr. 12. 08:03
 17/25 anonim ***** válasza:
#16 Jó, hát igen az a másik véglet...
2016. ápr. 12. 08:08
 18/25 anonim ***** válasza:
52%

"pont a lengyelek voltak azok akik elárulták el a V4-et"

Az Ewa Kopacz műve volt. Egy fórumon olvastam, hogy sok lengyel kért bocsánatot a Visegrádi országoktól őmiatta. Szégyellték is magukat. Mindenki megbocsátott nekik! Én is.

2016. ápr. 12. 08:38
 19/25 anonim ***** válasza:
71%
A magyar és lengyel nép igen, a kormányaink nem különösebben.
2016. ápr. 12. 08:48
 20/25 anonim ***** válasza:
45%
Minden országban van olyan politikai erő, amelyik szimpatizál a Fidesz politikával. Ez most nagyobb szerephez jutott Lengyelországban, ezért ez a rokonszenv most jobban érezhető, mint amúgy. Nyilván nem lennénk olyan nagy haverok, ha Lengyelországban is a kormány folyton kritizálná Orbánékat. Nézzétek meg Nyugat-Európát! Kritikát fogalmaztak meg, egyből azt sugallják nekünk, hogy utálni kell őket.
2016. ápr. 12. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!