Gyengeséget mutatott a kormány azzal, hogy visszavonta a vasárnapi boltzárat?
Normal esetben az nem a gyengeseg jele lenne egy nyilvanvaloan nepszerutlen es be nem valt intezkedesre azt mondani, hogy bocs, ezek szerint tevedtunk.
Viszont a jelenlegi kormany eseteben, amelyik eddig abszolut erobol meg mar-csak-azert-is-megmutatombol "kormanyzott", ott elegge van egy ilyen vetulete.
3# én mégis mit mondjak? Tűzoltó vagyok. Persze, szerinted csak heti 3-4 napot dolgozom, de mégis hogyan? Nekem nincs vasárnap. Nincs március 15, húsvét, május 1, augusztus 20, október 23, karácsony, újév, semmi. Ha munka van, menni kell.
A fizetésemről meg ne is beszéljünk.
A kérdésre: azért léptek vissza, mert így majd választáskor előadhatják, hogy őket érdekli az emberek véleménye, ugyanis a "megoszló közvélemény miatt" nem vezették be az internetadót és szüntették meg a vasárnapi boltzárat. Tehát így még az egészet a saját ízlésük szerint tudják tálalni, hogy minél jobban jöjjenek ki belőle.
Tüzoltók, buszsofőrök nem hőzöngtek soha.
Csak a boltosok.
Az én pénzemből is él a boltos, hetfo-szombat nálam meló, ELVÁROM, hogy vasárnap nyitva legyen Minden bolt!
15: És azért mert neked nincs másnak se legyen?
Tűz lehet hétvégén is.
Vásárolni lehet hétközben is.
Amikor te tűzoltó lettél, akkor is kellett vasárnap dolgoznod.
Amikor én kereskedő lettem, akkor nem kellett.
17: A tűzoltó és a buszsofőr is a te pénzedből él mindenképpen.
A boltos meg csak akkor, ha pont ott vásárolsz.
19# látszik hogy még nem volt tűz a lakásodban és komolyabb baleseted sem volt. Akkor nem mondanád hogy a tűzoltók a ti pénzetekből élnek. Na meg ezt legalább úgy mondjátok, mintha mi nem adóznánk...
~15#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!