Van realitása annak, hogy a kormány azért szvatja a tanárokat mert a diákok nem teljesítenek jól a nemzetközi felméréseken?
...és nem tudják letenni a szükséges nyelvvizsgákat?
Azaz a kormány szerint nem végzik jól a munkájukat.
Akkor elég hülye a kormány.
Vagy a tök felesleges hittan, testnevelés, társadalomismeret óráktól fog nőni a gyerekek teljesítménye és nyelvtudása ?
a kérdés nem az oktatási rendszer visszásságairól szól!
Olyan is van de arról tegyél fel kérdést te!
dehogy.
ugye ők nagyrészt ellenzékiek, ennyi elég is, na meg lázadoznak az ész nélküli agymosás ellen, amit az utóbbi években végeznek. kell még több indok?
Igen.
Méltó és Igazságos Orbán Úr rendet vág a zendülők közt.
A diktatúra elkezdődött!
Nem a diákokat kell hibáztatni a kritikus oktatási rendszerért, hanem a kormányt és igen, VIKTOR A HIBÁS!
Tudod, miért?
Mert annyi újfajta tananyagot besuvasztottak a kerettantervbe, hogy azt sem a tanárok, sem a diákok nem bírják, pláne a mindennapos tesit, így nem csoda, hogy kimerülnek a gyerekek!
Vagy ezért is a gyerekek a hibásak?
"Azaz a kormány szerint nem végzik jól a munkájukat."
De csak "szerintük"!
De itt nem a tanárok nem végzik jól a dolgukat, hanem az oktatási államtitkárság és a kormány!
módszeres elhülyités folyik, gyenge tankönyvek, magas tananyagok, ilyen körülmények közt a középfokó érettségi is elérhetetlen cél, de ez egyszerü szelektálási rendszer, aki kitud törni és teljesiti a teljesithetetlen követelményeket az jól jár.
a diákok levannak terhelve, személy szerint én 6ra érek haza napi szinten, fél 3ig suliba vagyok majd magánóra mert a kisérleti tankönyvek szarok, és hogy ne ebből álljon az életem hogy tanulok még elmegyek hangszeren játszani, 6 után eszek főtt ételt, 7től 11-12ig megtanulok 5 tz-re amit irok a héten,(összesen 2re tudtam rendesen felkészülni) ja és 6-7 órákat alszok. ezt csinálja utánam, meg a többi diáktársam után a kormány.
üdv 17/f
Az eredeti kérdésre:
Nem hiszem, szerintem a hozzá nem értésükkel szívatják a tanárokat, hozzáteszem akaratlanul. Mostanra pedig mikor kellene, ezt nem ismerik be, büszkeségből, gőgből, vagy tudom is én miből.. Illetve ez egy jó lehetőség, mert ha a kormány "leveri" a tüntetést, azzal megint csak fényezni fogják magukat. Hogy milyen hatékonysággal azt nem tudom.
Na, a 66%-os kommentelő fehéren-feketén leírja a VALÓSÁGOT!!!
Itt a kérdés el van döntve!
Akkor, kérdezem a többiektől, ki akkor a hibás?
A diákok és a tanárok, vagy a kormány?
66-os.
Azt elhiszem, hogy a tankönyvek nem tökéletesek.
Megmondom őszintén, hogy némelyeket megismerhettem. Voltak jobbak, meg rosszabbak is.
A tananyag viszont egyáltalán nem sok. Esetleg vannak felesleges baromságok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!