Gyengeséget mutatott a kormány azzal, hogy visszavonta a vasárnapi boltzárat?
Figyelt kérdés
Érdekes, hogy a népszavazás előtt inkább visszavonják az egészet. Egy keményebb témával úgy gondolom, hogy meg is lehet dönteni a hatalmukat.2016. ápr. 11. 13:42
1/27 anonim válasza:
Nem, csak alkalmazkodott a választók elvárásaihoz. Jó, hogy ilyen rugalmasak. Én ebben nem látok gyengeséget.
2/27 szántóvető válasza:
igen,gyengeséget mutatott.és ez már a 2. meghátrálás mert előtte ott volt az internetadó ötlete,bár az nem volt ilyen horderejű kérdés.kénytelenek lesznek felgyorsítani a stadionépítéseket ill a sikeres reformok szajkózását a médiákban.úgynevezett komoly téma lenne elég,ott van pl a korrupció.bár kétlem hogy tömegek vonulnának az utcákra és a fidesz leváltását követelnék szóval nyugi,várd ki '18-at és menj el szavazni. [link]
3/27 anonim válasza:
Gondolom, nem akarják, hogy a népszavazás eredménye alapján kelljen megtenni.
Hanem elébe mennek.
Szerintem nem jó döntés. Van 6 nap, amikor lehet vásárolni.
Az meg gonoszság és álszentség, hogy azok, akik nem dolgoznak vasárnap azt kívánják, hogy mások dolgozzanak.
Akkor dolgozzon mindenki!
4/27 anonim válasza:
Nem, inkább megőrizni próbál valamennyit az erő látszatából. Így sokkal jobban tud kijönni a dologból, mint egy elveszített népszavazással.
5/27 anonim válasza:
Kapnak helyette más napon szabadnapot. Rajtuk kívül még nagyon sokan dolgoznak vasárnap, a kereskedők csak egy elenyésző szám a kórházakban, rendőrségnél, katonaságnál, gyárakban, közlekedésben, vendéglátásban dolgozókhoz képest.
6/27 anonim válasza:
Nem gyengeseg, de ezzel elkerult egy hatalmas bukast, ugyanis boritekolhato lett volna a szavazas eredmenye. Egyertelmuen tobbseg volt a zarvatartas eltorlese mellett.
7/27 anonim válasza:
Várható volt.
Én csak arra vagyok kíváncsi, hogy akik még mindig hisznek Orbánnak, azoknak mi kell még a felébredéshez.
Hétfőn bejelentik, hogy visszavonják - úgy, hogy pénteken Orbán még azt mondta, hogy nem hogy megtartják, de ki is terjesztik a vasárnapi munkavégzés tilalmát.
8/27 anonim válasza:
Nem ez nem gyengeség, hanem populizmus. Jó döntés, de nem azért hozták meg, mert ez a kormányzat álláspontja, hanem mert nem akarnak szavazatokat veszteni.
9/27 anonim válasza:
Az a kérdés, hogy a kormány értünk van vagy ellenünk. Ha ellenünk van, akkor gyengeséget mutatott, ha viszont értünk, akkor nem.
10/27 anonim válasza:
Tele lett a gatya, megijedtek a népszavazástól.
Orbán nemért a szépszóból csak erővel lehet rábírni a normális gondolkodásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!