Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az hogy egyesek...

Miért van az hogy egyesek kizárólag csak vasárnap tudnának bevásárolni és akkor is csak nagy méretű üzletekben?

Figyelt kérdés
Mikor már ahol akarták ki játszották a törvényt . És a kisebb üzletek amúgy is nyitva vannak.
2016. ápr. 10. 11:22
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Csak hogy tisztázzam én se értek egyet a dologgal. De ha már így alakult akkor ki bírom hogy ne pont vasárnap vásároljak mindenáron. De úgy látom a többség inkább vasárnap vásárolna. Akkor ennyi , köszönöm a válaszokat.
2016. ápr. 10. 13:04
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

Most kicsit szentfazék leszek, de nem érdekel. Én meg tudom érteni az elvet. Én is családközpontú vagyok. És én is vallásos vagyok. De a dolog nem ilyen fekete-fehér, hogy bezáratjuk a nagy áruházakat, és majd minden jó lesz...

Volt, hogy vizsgaidőszak előtt egy hónapot teszkóztam, és mit ne mondjak, örültem a vasárnapi pótléknak. Nyilván, ki az a hülye, aki nem örülne neki. Most így az kilőve.

A baj viszont ott kezdődik, hogy attól még az embereknek ugyanúgy kell vásárolnia. A forgalom adott, az nem fog megváltozni, max 6 nap alatt folyik le. Az viszont nagyon is változik, hogy így a cégek-multik satöbbik nem kell, hogy fizessenek pótlékot. Mi következik ebből? A csórója kevesebb pénzért gürizik ugyanannyit.

2016. ápr. 10. 13:08
 23/29 anonim ***** válasza:
85%

2 hétből 6 napot dolgozom, ebben a két hétben a szombatokat nem a boltba járással szeretném tölteni munka előtt.

Most hogy jön a jó idő, ilyenkor motorral megyek mindenhova. Sokkal kifizetődőbb nagy üzletben költeni, mint kis abc-ben.

Külön bosszantó hogy ugyanaz a termék 50-80ft al is drágább kis boltban.

2016. ápr. 10. 13:12
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs szó arról,hogy kizárólag vasárnap,de azért sokkal egyszerűbb,mint hét közben,meló után.És hogy miért a nagy méretű üzletekben?Azért,mert ott van választék és egy heti nagybevásárlás alkalmával,nem kis pénzt lehet megspórolni.Legalábbis én azt tapasztalom,hogy a maszek kisboltok árai többnyire 20-30%-al magasabbak.
2016. ápr. 10. 14:37
 25/29 anonim ***** válasza:
0%

"Miért van az hogy egyesek kizárólag csak vasárnap tudnának bevásárolni és akkor is csak nagy méretű üzletekben?"

Mert barmok.

2016. ápr. 10. 15:21
 26/29 anonim ***** válasza:
0%

"Az emberek dolgozni akarnak,"

Csak a bolond ember.

"Én hétfő-szombat dolgozom, csak vasárnap tudok nagybevásárolni. Ausztriába járok ki most."

Aki Ausztriában nem talál boltot az az annyát baxxa meg szájba. Mert bizony ott még több bolt van mint itt.

2016. ápr. 10. 15:28
 27/29 anonim ***** válasza:
73%
Mert egy szánalmas, nulla támogatottságú, s*ggnyaló és képmutató törpepárt akar belepofázni az emberek magánéletébe, csak azt nem tudni, milyen alapon.
2016. ápr. 10. 15:31
 28/29 anonim ***** válasza:
91%
Nekem igazából nincs is bajom a vasárnapi bolzárral, legfeljebb azt tartom érdekesnek,hogy a trafikban dolgozóknak,miért nem jár a szabad vasárnap?Ha élelmiszert,miegymást,meg lehet vásárolni szombaton,vagy hétfőn,a bagót miért nem?
2016. ápr. 10. 15:35
 29/29 anonim ***** válasza:

"És mondjuk szerdán meló után nem lehet bevásárolni?"

Egyszer próbálkoztam,akkor szembesültem vele, hogy este 10kor bezár a Tesco.

" De ha már így alakult akkor ki bírom hogy ne pont vasárnap vásároljak mindenáron."

Ha mondjuk olyan a munkád, hogy szombaton is kénytelen vagy dolgozni akkor kb csak a vasárnap marad.

A kaja a legkisebb gond, azt általában az emberek tudatosan vásárolják, én is. Ha van időm hét közben beugrom valamelyik boltba,megveszem ami kell.

De mi van akkor ha cipőt akarok venni? Vagy ruhát? Hmm? Nyilván te sem úgy vásárolsz cipőt, hogy bemész az első boltba leveszed a polcról a legközelebbi kézre eső cipőt és azt veszed meg, ugye?

Sokaknak ez nem fér bele a hétköznapokba, nekem általában még a szombatba sem. Mennyivel egyszerűbb volt egy vasárnap végigtrappolni a Westenden és az Arenan és megvenni ami kell.. Most egyik sincs nyitva. Ugyanúgy, ahogy sehol máshol nincs egy kibsztt bolt, ahol épp akármilyen ruhát vagy cipőt vagy műszaki cikket vagy akármit tudnál venni... :D

Van akinek nem 5*8 órából áll a heti munkája...

2016. ápr. 11. 01:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!