Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van az hogy egyesek...

Miért van az hogy egyesek kizárólag csak vasárnap tudnának bevásárolni és akkor is csak nagy méretű üzletekben?

Figyelt kérdés
Mikor már ahol akarták ki játszották a törvényt . És a kisebb üzletek amúgy is nyitva vannak.
2016. ápr. 10. 11:22
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
35%
azért, mert nem a vasárnapi boltzárral van bajuk, hanem a fidesszel
2016. ápr. 10. 11:24
 2/29 A kérdező kommentje:
Sejtettem.
2016. ápr. 10. 11:27
 3/29 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem rosszul közelíted meg a kérdést. Az emberek dolgozni akarnak, pénzt keresni, amit aztán elkölthetnek... erre épül a gazdaság. Ha van pénzem és vásárolni akarok, a gazdaság összes szereplőjének az az érdeke, hogy ezt megtehessem. A vasárnapi boltzár kicsit olyan, mint ha meg akarnák mondani, hogy hol és mikor közösülhetek a feleségemmel.
2016. ápr. 10. 11:28
 4/29 anonim ***** válasza:
98%

Többféle ember van.

Van aki valóban csak akkor ér rá és nem járna végig 2-3 kisebb boltot, amikor megkaphatna mindent 1 helyen.

Van aki meg tudja oldani, de bosszantja, hogy az állam szabja meg, hogy ő hogy osztja be az idejét.

Van akit meg azért bosszant ez az egész, mert oké, bevásárol és mi van ha elfogy pont valami vagy hiányzik?

Még a kisebb boltok közül sincs nyitva mind vasárnap, plusz van ahol 2-3x annyiba kerül valami vagy egyszerűen nincs. Én is jártam már végig 3 kisboltot vasárnap egy dolog miatt, majd inkább hagytam a fenébe, mert sehol nem volt.

Van akit az zavar, hogy a vasárnapi pótlék nélkül kevesebbet kap a hó végén.

És végül igen, van olyan is aki egyszerűen a fideszt utálja.

2016. ápr. 10. 11:30
 5/29 anonim ***** válasza:
85%

Itt azzal van a baj, hogy a Fidesz-KDNP azért döntött a vasárnapi boltzár mellett, mert hogy "Együtt legyen a család és éljenek boldogan aznap!"

Konkrét érvet nem hoztak fel a boltzár mellett!

És ez szánalom, amit művel még most is a Fidesz!

2016. ápr. 10. 11:31
 6/29 anonim ***** válasza:
40%
Mert sokaknak ez a közösségi program, hogy elmennek a plázákba.
2016. ápr. 10. 11:41
 7/29 anonim ***** válasza:
82%
Én hétfő-szombat dolgozom, csak vasárnap tudok nagybevásárolni. Ausztriába járok ki most.
2016. ápr. 10. 11:45
 8/29 A kérdező kommentje:
És mondjuk szerdán meló után nem lehet bevásárolni?
2016. ápr. 10. 11:50
 9/29 anonim ***** válasza:
71%

Én nem bánom, hogy a héten egy napra bezárnak a boltok, de miért pont vasárnap kell bezárniuk? Pont akkor lenne a legtöbb időm bevásárolni.

Ha hétfőn lenne a zárva tartás, vagy csütörtökön, egyáltalán nem zavarna.

2016. ápr. 10. 11:51
 10/29 anonim ***** válasza:
37%
Vasárnap együtt a család. Elmennének a nagy bevásárlóközpontban, ott megkajálnak, mozit néznek és bevásárolnak a követező hétre. Mivel autóval mennek így sokkal több mindent tudnak vásárolni, nem kell hét közben rohangálni.
2016. ápr. 10. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!