Miért van az hogy egyesek kizárólag csak vasárnap tudnának bevásárolni és akkor is csak nagy méretű üzletekben?
Többféle ember van.
Van aki valóban csak akkor ér rá és nem járna végig 2-3 kisebb boltot, amikor megkaphatna mindent 1 helyen.
Van aki meg tudja oldani, de bosszantja, hogy az állam szabja meg, hogy ő hogy osztja be az idejét.
Van akit meg azért bosszant ez az egész, mert oké, bevásárol és mi van ha elfogy pont valami vagy hiányzik?
Még a kisebb boltok közül sincs nyitva mind vasárnap, plusz van ahol 2-3x annyiba kerül valami vagy egyszerűen nincs. Én is jártam már végig 3 kisboltot vasárnap egy dolog miatt, majd inkább hagytam a fenébe, mert sehol nem volt.
Van akit az zavar, hogy a vasárnapi pótlék nélkül kevesebbet kap a hó végén.
És végül igen, van olyan is aki egyszerűen a fideszt utálja.
Itt azzal van a baj, hogy a Fidesz-KDNP azért döntött a vasárnapi boltzár mellett, mert hogy "Együtt legyen a család és éljenek boldogan aznap!"
Konkrét érvet nem hoztak fel a boltzár mellett!
És ez szánalom, amit művel még most is a Fidesz!
Én nem bánom, hogy a héten egy napra bezárnak a boltok, de miért pont vasárnap kell bezárniuk? Pont akkor lenne a legtöbb időm bevásárolni.
Ha hétfőn lenne a zárva tartás, vagy csütörtökön, egyáltalán nem zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!